Stiri

Presa Xerox Iridesse câștigă premiul pentru inovație în producția digitală acordat de European Digital Press Association

• Bookmarks: 54 • Comments: 1925


Comunicat de presă

Xerox Iridesse a primit una dintre cele mai importante distincții la ediția din 2019 a European Digital Press Association Awards: premiul EDP Cut Sheet Printer pentru inovație în producția digitală.

Iridesse este singura presă digitală care poate imprima până la șase culori dintr-o singură trecere și care oferă posibilitatea de a adăuga straturi de toner transparent, alb sau în nuanțe metalice. Astfel, pe de o parte, le oferă furnizorilor de servicii de tipar digital mai multe opțiuni de design, iar pe de altă parte le permite business-urilor mici să poată folosi efecte speciale pentru volume de imprimare reduse.

Presa Iridesse reunește eficiența de cost, productivitatea și calitatea atât de căutate de specialiștii din industrie. Pe lângă premiul primit, echipamentul a fost distins de către EDP în cadrul celei mai mari expoziții din industria tiparului din Europa, FESPA Global Print Expo, în München.

„Noi suntem o agenție de branding creativ, așa că cea mai importantă resursă pe care o avem sunt ideile noastre,” explică Ben Glazier, Glazier Design. „Presa Xerox Iridesse ne-a ajutat să putem prezenta idei inovatoare către companii din diverse industrii, cum ar fi fashion și retail, care apreciază enorm impactul unor materiale imprimate spectaculoase. Echipamentul ne-a oferit un timp de lucru extrem de rapid, mulțumită căruia am putut să terminăm treaba în mod eficient și să economisim timp și resurse pentru client.”

IPW1 din Londra a fost unul dintre primii clienți care au testat Iridesse, iar această primă testare de succes a fost urmată de mai multe instalări ale echipamentului în întreaga Europă: Hickling & Squires și Hobs Repro din Regatul Unit, Furlan Grafica, din Italia, Adaequo și ByPrint Madrid din Spania, ILG Druck din Elveția și Printsalon din Benelux.

„Modelul Iridesse reprezintă apogeul inovației la Xerox,” spune Tracey Koziol, senior vice president, Global Offerings, Xerox. „Presa le oferă design-erilor și furnizorilor de servicii de imprimare digitală posibilitatea de a-și diversifica ofertele și de a-și crește business-ul cu mai multe funcții, un nivel crescut al calității și mai multă flexibilitate – totul la costuri reduse.”

Similar Posts:

54 recommended
comments icon1 comment
1 notes
925 views
bookmark icon

One thought on “Presa Xerox Iridesse câștigă premiul pentru inovație în producția digitală acordat de European Digital Press Association

    Write a comment...