Stiri

Sprijin pentru marile tipografii de ziare: Agfa a lansat plăcile violet ofset fără preîncălzire

• Bookmarks: 52749


Avatar V-ZH Agfa este prima placă digitală ofset realizată în sistem de raze violet, fără tratament chimic și fără preîncălzire.

Noua tehnologie lansată de compania Agfa este deosebit de utilă în marile tipografii de ziare, reducând substanțial costurile de producție și perioadele de mentenanță. Utilizarea plăcilor Avatar V-ZH de la Agfa reduce cu 60% costurile cu energia (comparativ cu sistemele clasice cu preîncălzire), fapt raportat, în faza de testări, de primii utilizatori ai acestui nou sistem care nu necesită unități de preîncălzire. Eliminarea preîncălzirii reduce și ocuparea spațiului la sol, în hală.
„Mai mult, reducerea timpului pentru pregătirea plăcilor, o cantitate mai mică de deșeuri în procesul de producție, plus stabilitatea și liniaritatea asigurată pe toată durata de tipar a tirajului sunt punctele forte pentru realizarea unei producții cotidiene de calitate”, au subliniat specialiștii de la Agfa, citați de publicația Graphiline.
Plăcile ofset Avatar V-ZH realizează, după gumare, un contrast foarte ridicat al imaginii, permițînd inspecția vizuală. Noile plăci rezistă extrem de bine la tiraje mari și la zgîrieturi, susține producătorul. (R.C.)

Similar Posts:

52 recommended
comments icon0 comments
0 notes
749 views
bookmark icon

Write a comment...