Stiri

Agfa preia din activitățile de prepress de la Ipagsa

• Bookmarks: 32602


Prin această achiziție, compania Agfa intenționează șă-și întărească poziția în domeniul prepress-ului.

Agfa Graphics a anunțat că intenționează să preia din activitățile de prepress ale companiei spaniole Ipagsa, producător de plăci tipografice și plăci tipografice CTP. Astfel, placile de tipar Ipagsa vor fi fabricate de rețeaua globală de producție a companiei Agfa și de terți furnizori. Această tranzacție nu include și afacerea de fabricare a plăcilor de imprimare din Barcelona, Spania. Este al doilea anunț, în decurs de câteva zile, referitor la achiziții pe piața prepress făcute de Agfa Graphic. Datorită acestei tranzacții, în anul 2019, Agfa Graphic va mai adăuga la cifra de afaceri încă 30 de milioane de euro.
Ipagsa va continua să opereze pe piață sub propria marcă, ca entitate juridică gestionată de actualul proprietar, Lorenzo Ferrari.
Săptămâna trecută, Agfa a anunțat că a încheiat o asociere cu Lucky HuaGuang Graphics, un fabricant chinez de plăci prepress. Lucky HuaGuang Graphics va asigura capacități de producție pentru Agfa, pentru fabricarea de plăci tipografice destinate desfacerii pe piața chineză. (R.C.)

Similar Posts:

32 recommended
comments icon0 comments
0 notes
602 views
bookmark icon

Write a comment...