Default

Agfa Graphics a lansat două programe de optimizare pentru ofset

• Bookmarks: 70770


InkTune și PressTune, cele două soft-uri de la Agfa, asigură un consum redus de cerneală, timp mai mic de pregătire și control suplimentar al operațiunilor specifice.

Programele InkTune și PressTune lansate de Agfa Graphics sunt instrumente de lucru din cadrul sistemului de soluții ecologice ECO3 d’Agfa – ECO3, care fac ca operațiunile de prepress și imprimare să fie mult mai ușoare, mai „curate” și mult mai rentabile pe durata exploatării echipamentelor.
InkTune este o nouă generație a software-ului InkSave a Agfa, tehnologia utilizată fiind de ultima generație, notează publicația specializată Graphiline.
„Acest soft asigură reglarea automată și gestionarea eficientă a consumului de cerneală. InkTune optimizează încărcarea cu cerneală și reduce consumul, în medie cu 30%”, a declarat Pascal Grandcoin, director responsabil pentru produsele de tipărire și cerneluri de la compania Agfa.
Cel de-al doilea soft de la Agfa Graphics, PressTune, este un instrument util pentru controlul procesului de tipărire propriu-zisă și pentru analiza finală a produsului imprimat. Și acest software are rolul de reduce considerabil perioada de pregătire a procesului de imprimare ofset.

Similar Posts:

70 recommended
comments icon0 comments
0 notes
770 views
bookmark icon

Write a comment...