Stiri

Un studiu de piaţă Canon arată că jumătate dintre americani ar fi trişti dacă nu ar mai exista print

• Bookmarks: 25548


Canon Print Survey, publicat recent de Canon şi desfăşurat de compania de cercetare Ipsos, a arătat că 47 procente dintre americanii chestionaţi spun că ar suferi dacă nu ar mai exista tipăriturile. Studiul a avut două scopuri: de a afla percepţia şi stilul de utilizare a printului de către consumatori, dar şi acela de a le indica decidenţilor din domeniu cum vor aborda această piaţă pe viitor.

“Ne-am bucurat să aflăm că deşi pare că trăim într-o lume digitalizată, chiar şi aşa-numiţii millenials încă se bazează pe print pentru informaţie şi inspiraţie”, declară Shinichi Yoshida, Executive Vice President şi General Manager, Canon USA. ”Cu noua noastră iniţiativă Print for Action, scopul nostru este de a scoate în evidenţă puterea versatilităţii printului combinând moştenirea Canon în materie de grafică inovatoare cu statistici reale pentru a educa şi a da mai multă forţă viitorilor manageri de top. ”

Studiul mai relevă încă nişte date interesante. La sărbătoarea de Sfântul Valentin de anul trecut, 2018, s-au trimis de 4 ori mai multe felicitări imprimate decât electronice. De asemenea, peste jumătate dintre tineri au făcut acelaşi lucru, trimiţând felicitări clasice, faţă de cele în alt format, în ultimul an, la ocazii speciale. Nu în ultimul rând, tinerii americani, aproape jumătate dintre ei, citesc cărţi tipărite, nu publicate prin alte mijloace şi folosesc tot agende clasice pentru a-şi organiza programul.

Foto: Canon

Similar Posts:

25 recommended
comments icon0 comments
0 notes
548 views
bookmark icon

Write a comment...