Eveniment

Océ Colorado 1650, vedeta standului Canon de la Fespa 2019

• Bookmarks: 57752


Folosind noile cerneluri UVgel promovate de producător, dar şi tehnologiile de finisare Océ FLXfinish, echipamentul pe format mare promite să schimbe regulile jocului, spun cei de la Canon. De altfel, nu a fost acesta singura noutate pe care vizitatorii au putut-o vedea la lucru în standul companiei.

Aceasta a fost acompaniată, într-o altă premieră la un eveniment internaţional, de noul model Océ Arizona seria 1300, prezentat publicului de specialitate pentru prima dată la o întâlnire de acest tip de la lansarea din februarie împreună cu Océ Arizona Xpert,  soft specializat în automatizare mai ales în ceea ce priveşte procesele de producţie complicate. Iar lista continua.

Dincolo de preocuparea pentru soluţii tehnologice complete demonstrată la această ediţie Fespa, Canon a adus şi o contribuţie notabilă evenimentului Printeriors parte la rândul lui din expoziţie, unde au venit şi au demonstrat calitatea produselor finale executate cu soluţii soft şi echipamente.

Vom reveni cu un articol mai cuprinzător, inclusiv mai multe imagini şi declaraţii de la eveniment, în următoarea ediţie Print România.

Foto: Semantika Publishing, Fespa, Canon

Similar Posts:

57 recommended
comments icon0 comments
0 notes
752 views
bookmark icon

Write a comment...