Analiza

Tehnologia Vpack pentru ambalaje de calitate

• Bookmarks: 37535


Mons Medius a adus pe piaţa românească cea mai eficientă unealtă de proiectare 3D pentru ambalaje şi display-uri din carton, Vpack produs de compania germană ERPA.

Cu o experianţă de 25 ani, ERPA pune la dispoziţie cel mai performant software pentru industria prelucării cartonului. Vpack este o inovaţie în domeniul proiectării tridimensionale şi dispune de o vastă bază de date cu modele FEFCO, ECMA şi display-uri.

Modelarea dimensională a formelor existente şi vizualizarea 3D în timp real sunt puncte forte ale acestui software. Realizarea de noi concepte este facilitată de uneltele puse la dispoziţie şi de formele uşor de modificat datorită punctelor multiple.

ERPA a introdus la Vpack cea mai nouă inovaţie în domeniu, prin generarea automată a unui contur la introducerea unui obiect 3D în interiorul ansamblului din carton.

Utilizând cele mai noi tehnologii, Vpack dispune de posibilitarea exportării în diferite tipuri de fişiere necesare vizualizării, optimizării şi producţiei ambalajelor. Este de menţionat posibilitatea evaluării virtuale a produsului final folosind fişiere pdf 3D.

Colaborarea cu cei mai mari producători de echipamente flatbed au impus acestui soft posibilitatea de a exporta fișiere gata de lucru pentru imprimantele AGFA şi pentru cutter-ul ZUND.

Divizia de echipamente a companiei Mons Medius este distribuitorul produselor ERPA în România. Pentru detalii vizitați www.monsmedius.ro.

Similar Posts:

37 recommended
comments icon0 comments
0 notes
535 views
bookmark icon

Write a comment...