Analiza

Ioan Balasa, increzător in Print & Sign

• Bookmarks: 7180


 

ioan_balasa_02Furnizor de elita pentru productia publicitara din Romania, Mons Medius se pregateste de Print & Sign 2013. Daca in 2011, la cea mai recenta participare, compania aducea ca noutati doua printere performante – UV flatbed de la Agfa si ColorPainter W-64s de la Seiko, anul acesta Mons Medius incearca sa vina cu portofoliul complet de echipamente si produse.

“Suntem in tratative cu furnizorii si vom reveni cu informatii in scurt timp. Este sigur ca vom prezenta aplicatii speciale, dintre care mentionez: imprimarea textilelor in rola – cu echipamente, cerneluri, material, sisteme de laminare lichida cu uscare termica si UV, realizarea de backlit in diferite tehnologii de imprimare sau sisteme de iluminare pentru backlit si casete luminoase”, a declarat Ioan Balasa, director general Mons Medius.  

Desi industria de tipar din Romania intampina greutati la nivel de cerere, Mons Medius este un nume care a reusit sa se pastreze in topul liderilor de piata. Stabilitatea a fost posibila gratie prezentarii complete in fata clientului.

Suferim si noi alaturi de clientii nostri si, normal, facem eforturi mai mari decat in anii cu cerere mare. Investim acest efort in asamblarea de solutii, deci vindem nu numai produse, ci si know-how, a explicat directorul general Mons Medius.  

Chiar si in acest context dificil, participarea la Print & Sign este vazuta de directorul general Mons Medius ca o necesitate.

“Industria de print si de productie publicitara are nevoie de pastrarea unui mediu profesional care sa atraga si utilizatorii finali in jurul lui. Un targ cu renume poate contribui la aceasta. Este motivul pentru care am afirmat ca nu este benefica schimbarea frecventa a locului si mai ales a perioadei de desfasurarea a Print & Sign si pentru care am pledat pentru organizarea lui o data la doi ani. Am obtine astfel o crestere notorietatii, a “greutatii” si a prestigiului sau”, a mai spus Ioan Balasa.

Print & Sign va avea loc primavara aceasta, in perioada 15-18 mai, in complexul expozitional Romexpo. Mai multe amanunte pe www.printsign.ro

 

 

 

 

Similar Posts:

7 recommended
comments icon0 comments
0 notes
180 views
bookmark icon

Write a comment...