Analiza

Digital Print & Sign, la START!

• Bookmarks: 28832


Maine, la Romexpo, se deschide Digital Print & Sign – mai mult decat o expozitie, evenimentul reprezinta marea intalnire a reprezentantilor industriei de tipar digital, locul unde specialistii au ocazia sa interactioneze cu reprezentanti ai firmelor de top din productia publicitara.

Momentul deschiderii oficiale va fi marcat printr-un tur oficial al Primarului General al Capitalei, Sorin Oprescu. Edilul va face turul inaugural al expozitiei alaturi de reprezentantii organizatorilor Digital Print & Sign – Mariana Suciu, director general Romexpo, și Camelia Buda, director general Euroexpo, parteneri ai evenimentului – Liviu Rogojinaru, președinte al Asociației Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate și Racz Karoly, președinte al Asociației Tipografilor ”Transilvania”, precum si de zeci de specialisti din domeniu, dar si de invitati, reprezentati de top din sfera productiei publicitare.
Digital Print & Sign a fost ales si anul acesta de mari companii din industrie, care au considerat ca acesta este momentul perfect pentru lansarea noilor echipamente, produse, sisteme de software etc. Canon Romania, Mons Medius, Grup Transilvae, Xerox, Konica Minolta, Primatehnic, Agressione, Digirex Digital, Siko România, Sachsen Fahnen, Mountek sunt cateva dintre acestea.

Totodata, la eveniment puteti admira “Galeria de Arta Digitala”, un proiect care-si propuna sa aduca in fata vizitatorilor cele mai impresionante productii de tipar. ”Muzeul digital” poate constitui un bun filtru pentru cei in cautarea celor mai performante echipamente – obiectivul principal al acestui proiect.

LUATI PARTE LA CELE MAI INTERESANTE CONFERINTE!

Singura expozitie dedicata industriei de tipar digital si semnalistica din Romania va avea o componenta business, transpusa intr-o sesiune de intalniri dedicate profesionistilor din domeniu. Acestea vor avea loc astfel:
Joi, 20 septembrie 2012, Sala Conferinte, Parter, Pavilion Central, Romexpo
11:00 – 12:00 Seminar „Aplicatii inedite cu foliile Siser pentru termotransfer”, sustinut de Algernon.

12:00 – 13:15 Conferinta „Monitorizarea BRAT pentru cheltuielile în publicitatea outdoor din Romania”

Moderator:
• Victor DOBRE, Presedinte, IAA Romania (International Advertising Association)

Speakeri:
• Arina URECHE, Director General, Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT)
TEMA: Pasii pentru realizarea monitorizarii publicitații outdoor. Companii implicate si date despre publicitatea monitorizata pana în prezent.
• Bogdan VASILE, CEO EPAMEDIA Romania (Euromedia & BetaCons) / Presedinte în exerciţiu Asociaţia Romana de Publicitate Exterioara (ROAA)
TEMA: Catre o piaţa de publicitate exterioara profesionista. Cum putem folosi MIP BRAT ca prim pas si ce urmeaza dupa?
• Dana BULAT, Managing Director, United Media
• Dan VALEANU, Director General, A & M International
TEMA: Beneficiile monitorizarii asupra furnizorilor de print.

13:30 – 14:30 Conferinţa „Cerneluri alternative vs. Cerneluri originale”

Moderator:
• Titi AMZAR, Redactor sef, Print Magazin

Speakeri:
• Ioan BALASA, Director General, Mons Medius
TEMA: Performanţa în printul digital prin optimizarea configuraţiei hardware, capete de imprimare, cerneala, media, soft RIP. Cerinţele pe care trebuie sa le indeplineasca o cerneala inkjet. Avantajele si dezavantajele utilizarii cernelurilor originale si cernelurilor alternative.
• Marko MITROVIC, Streamline Technical Service Manager CE, Sun Chemicals
TEMA: Cerneala alternativa – O alternativa reala! (Alternative ink – a real alternative!)

Daca doriti sa participati la aceste evenimente, tot ce trebuie sa faceti este sa transmiteti un e-mail la adresa evenimente@euroexpo.ro cu numele conferintei la care va doriti sa fiti in sala. Veti fi inscris automat in public!
Digital Print & Sign este organizat de Euroexpo si Romexpo si se desfasoara in paralel cu Gifts Show, unica expozitie destinata pietei de obiecte promotionale din Romania, care se adreseaza specialistilor in comunicare si marketing.

Similar Posts:

28 recommended
comments icon0 comments
0 notes
832 views
bookmark icon

Write a comment...