Stiri

Astăzi începe Digital Print & Sign și GiftShow 2012

• Bookmarks: 20437


Astăzi, la ora 10, în Pavilionul Central al Complexului Expozițional Romexpo din București își deschide porțile târgul Digital Print & Sign, singurul târg de tehnologiei grafică și signaletică din România organizat de Euroexpo Trade Fairs, o dată la doi ani. În același timp și în același loc debutează și târgul GiftShow, un eveniment expozițional dedicat materialelor promoționale. La ceremonia de deschidere va participa și Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, care va inaugura târgul, precum și alți invitați importanți.

Ieri, 18 septembrie 2012, febra pregătirii standurilor era în toi chiar și spre miezul nopții, o parte a expozanților lucrând de zor la instalarea mașinilor sau la decoruri. Din târg nu lipseau nici echipele organizatorului Euroexpo, în frunte cu directorul executiv Daniela Tarsay, gata să acorde asistență expozanților, dar nici oamenii de la Romexpo, care instalau mochetă pe culoarele de trecere sau făceau curățenie.

Deși, la prima vedere, ediția Digital Print & Sign din 2012 nu are amploarea târgurilor precedente – lucru de înțeles având în vedere că anul acesta a avut loc expoziția drupa -, Euroexpo a reușit să aducă în complexul din Piața Presei expozanți de primă mână din industria de profil, cum ar fi Grup Transilvae, Canon, Konica Minolta Business Solutions România, Ad Line Solutions, Macro International, Dacora Print, Renz, Traoli, IML Export International, Kronstadt Papier Technic, NIS Electronics etc.

Totodată, vizitatorii care vor ajunge până sâmbătă la Digital Print & Sign au ce vedea, standurile expozanților fiind destul de pline de echipamente de imprimare și finisare – unele expuse în premieră în România -, sau de materiale și consumabile. Chiar dacă târgul are expozanți mai puțini, cei prezenți au adus la Digital Print & Sign un spectru foarte larg de branduri importante din domeniul imprimării digitale, cum ar fi Canon, Durst, Epson, HP, Konica Minolta, Mimaki, MGI, Océ – ca să enumerăm doar o parte dintre acestea.

Din programul târgului nu lipsesc nici lansările de produse sau conferințele. Chiar în prima zi a târgului, la ora 11, Grup Transilvae și X-Rite vor lansa în premieră în România noua generație de spectrofotometre eXact, instrumente de măsură dedicate industriei tipografice.

Din programul conferințelor organizate pe durata Digital Print & Sign, amintim următoarele evenimente:

– „Monitorizarea BRAT pentru cheltuielile în publicitatea outdoor din România”, organizată joi, 20 septembrie 2012, între orele 12:00 și 13:15 în sala de conferinţe de la parterul Pavilionului Central al Romexpo. Evenimentul îl va avea ca moderator pe Victor Dobre, preşedintele International Advertising Association (IAA Romania). Dintre vorbitorii la acest eveniment îi amintim pe Arina Ureche, director general BRAT și pe Constantin Popa, director audit tiraje şi monitorizare investiţii în publicitate la BRAT; Bogdan Vasile, CEO EPAMEDIA România (Euromedia & BetaCons) și preşedinte în exerciţiu Asociaţia Română de Publicitate Exterioară (ROAA); Dana Bulat, managing director, United Media; Dan Văleanu, director general A & M International

– în aceeași zi, între orele 13:30 și 14:30 va avea loc conferința „Cerneluri alternative versus Cerneluri originale”, un eveniment moderat de Titi Amzăr, redator-șef Print Magazin, care îi va avea ca invitați pe Ioan Bălașa, director general Mons Medius Investments și pe Marko Mitrovic, Streamline Technical Service Manager CE, Sun Chemicals. Prezentarea domnului Ioan Bălașa va avea ca temă „performanţa în printul digital prin optimizarea configuraţiei hardware, capete de imprimare, cerneală, media, soft RIP. Avantajele şi dezavantajele utilizării cernelurilor originale şi cernelurilor alternative.” Marko Mitrovic va susține prezentarea „Cerneala alternativă – O alternativă reală!”

Programul de vizitare al târgului este între 19 – 21 septembrie, zilnic între orele 10:00 – 18:00, iar sâmbătă, 22 septembrie, între orele 10:00 – 16:00.

Intrarea este gratuită, pe bază de invitație completată sau prin completarea formularului de acces pentru vizitatori, accesul făcându-se prin Poarta B (B-dul Expoziției). Parcarea pentru vizitatori costa 2 Lei/Oră.

Alături de ceilalți expozanți, Print Magazin vă așteaptăm la standul său de la Digital Print & Sign și vă invită să participați la evenimentele organizate pe durata târgului.

 

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
437 views
bookmark icon

Write a comment...