Stiri

Nou parteneriat Epson – Mons Medius

• Bookmarks: 37856


Epson va face distribuție de imprimante foto profesionale în România printr-un nou canal, reprezentat de compania Mons Medius Investments SA. Mons Medius se va ocupa de vânzarea de echipamente din gama SureLab, dezvoltată de Epson pentru laboratoarele foto. „Alegerea de către EPSON a companiei Mons Medius drept distribuitor pentru acest tip de echipamente se explică prin tradiţia îndelungată a firmei în domeniul distribuţiei materialelor şi echipamentelor  fotografice, cât şi prin vasta experienţă  în imprimarea inkjet de mari dimensiuni”, a declarat Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson România și Bulgaria.

„Succesul de care se bucură SureLab D3000 de la lansarea sa in septembrie 2012 şi până în prezent se justifică prin utilitatea extraordinară pe care o are în magazinele şi atelierele cu profil foto sau chiar în folosirea combinată cu utilajele tipografice clasice”, a adăugat Simona Decuseară.

Pe lângă imprimarea de fotografii pe hârtie fotografică mată, lucioasă sau luster cu lăţimea de până la 30,5 cm, echipamentul D3000  poate fi folosit pentru producţia de felicitări, invitaţii, fluturaşi şi broşuri la o rezoluție de până la 1440×1440 dpi. 

SureLab D3000 este disponibil în două variante: modelul S are o singură rolă instalată, în timp ce modelul D are două role instalate, permiţând folosirea simultană a două tipuri de hârtie sau a unor role de hârtie de dimesiuni diferite.

     

Similar Posts:

37 recommended
comments icon0 comments
0 notes
856 views
bookmark icon

Write a comment...