Eveniment

Epson lansează L810 și L850, primele imprimante foto ITS care pot fi folosite fără conectare la computer

• Bookmarks: 4106


Epson și-a asumat rolul de a fi prima companie din domeniul imprimării care organizează un eveniment de lansare în 2015 și a reușit să surprindă plăcut la toate capitolele. Subiectul: lansarea imprimantelor L810 și L850, primele imprimante foto ITS care pot fi folosite fără conectare la computer.

epson_00

Ineditul nu a fost rezervat doar noutăților pe care le propun cele două echipamente, ci a venit și din alegerea foarte inspirată a locației. Recent amenajat, hanul Gabroveni, propune un spațiu care se va impune rapid pe harta evenimentelor din București. În discursul de deschidere Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson pentru România și Bulgaria, a strecurat câteva date care aduc în lumină trendurile pe care evoluează piața imprimării foto în 2015. Fiecare smartphone din lume face aproximativ 7 poze pe zi. Cu un univers atât de bine populat, misiunea producătorilor de imprimante este aceea de a le oferi utilizatorilor de dispozitive de captare a imaginii, motive pentru a reproduce fotografiile. Se estimează că fiecare american are expuse în casă, în medie, 20 de fotografii. În Europa cifrele nu sunt atât de optimiste, dar acești indicatori sunt suficenți pentru a ilustra apariția sau revigorarea unor noi feluri în care oamenii folosesc imprimarea.

epson_02

epson_03

Noile imprimante pot tipări o fotografie cu dimensiunile de 10×15 cm în numai 12 secunde, iar vitezele de tipărire pe hârtie A4 sunt de până la 37 de pagini pe minut (monocrom) şi 38 de pagini pe minut (color).

„Am înțeles faptul că fotografii de evenimente au nevoie de o imprimantă A4 care să fie fiabilă şi care să producă fotografii aproape instantaneu. Am mers însă şi mai departe şi am creat două imprimante care nu necesită computer pentru a putea fi folosite. Şi nu am uitat calitatea; în interiorul L850 se află tehnologia Epson Micro Piezo şi cerneala Epson originală, care garantează imprimarea precisă, constantă şi cu intervenţii minime ale fotografilor”, declară Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson pentru România și Bulgaria.

Echipamentele Epson L850 (multifuncţional) şi L810 (imprimantă) pot fi operate independent, fără să fie conectate la un computer, fiind astfel potrivite pentru a fi folosite în realizarea fotografii de evenimente. Epson L850 scanează direct pe carduri de memorie şi ambele modele de imprimante pot printa direct de pe carduri de memorie şi camere cu PictBridge. Noile modele sunt echipate cu un ecran LCD tactil de 6,9 cm cu navigaţie inteligentă, prin intermediul căruia sunt controlate toate funcţiile de scanare, copiere şi imprimare.

epson_04

epson_05

epson_06

Atât L850, cât şi L810 utilizează sistemul inovator Epson cu recipiente de cerneală de capacitate foarte mare (ITS) şi beneficiază de garanţie de 12 luni sau 3.000 de pagini. Fiind create pentru situaţii în care este necesară producţia de volume mari de fotografii şi documente cu cele mai mici costuri posibile, L850 şi L810 utilizează recipiente de cerneală de mare capacitate, de 70 ml, şi imprimă cu şase culori. Acest lucru le permite fotografilor să tipărească până la 1.800 de fotografii la dimensiunile de 15×10 cm cu un set de cerneală. Tehnologia de completare rapidă cu cerneală simplifică reumplerea. Atât L850, cât şi L810 pot, de asemenea, să imprime pe CD-uri/DVD-uri.

L850 şi L810 pot fi achiziționate la preţul maxim recomandat de 2025 lei, respectiv 2188 lei.

Mai multe detalii la: www.epson.ro

epson_01

Similar Posts:

4 recommended
comments icon0 comments
0 notes
106 views
bookmark icon

Write a comment...