Stiri

Epson se concentrează pe IMM-uri

• Bookmarks: 17605


Costurile au intrat în vizorul celor de la Epson în 2013. Compania tocmai a lansat o serie de instrumente de producție pentru mediul home și small office care se adresează celor care vor să-și reducă la un nivel minim cheltuielile operaționale.
Cele opt noi imprimante cu cartușe reîncărcabile cu cerneală, color sau monocrom, pot produce până la 1.000 de pagini cu doar 10 lei.
Epson L355

„În 2013 ne vom concentra pe segmentul companiilor mici și mijlocii, unde am identificat cel mai mare potențial de creștere a business-ului, pentru care vom oferi atât echipamente dedicate, cât și soluții integrate de printare. De aceea, extindem gama de imprimante cu reîncărcare de cerneală cu noi modele de multifuncționale care răspund nevoilor complete ale mediilor de lucru, având opțiuni complete de conectivitate la rețea și care oferă un cost de printare substanțial redus, la un volum ridicat de documente – până la 12.000 de pagini alb negru și 6.500 de documente color, cu cantitatea de cerneală inițială”, a declarat Simona Decuseară, National Sales & Marketing Manager Epson România. „Noua gamă de produse, dar și parteneriatul cu distribuitorii naționali și retailerii locali ne fac încrezători în succesul noilor produse”, a mai spus doamna Decuseară.

Epson Workforce M200

Ca urmare a receptivității pieței locale pentru noua categorie de produse, România s-a clasat pe primul loc în Europa Centrală și de Sud-Est cu cele mai bune vânzări de imprimante cu sistem de reîncărcare cu cerneală. De asemenea, Epson a înregistrat creșteri importante ale vânzărilor de hârtie foto, consecință a faptului că prețul redus al cernelii i-a impulsionat pe posesorii de imprimante foto bazate pe tehnologia ITS să tipărească mai multe fotografii.

Epson L110


Alimentarea cu cerneală a imprimantei Epson L110

Ca tendință pregnantă în ultimii ani, companiile mici și mijlocii s-au orientat aproape exclusiv către soluții care oferă optimizări de costuri și promit creșteri de volume printate. Cu toate acestea, sistemele tehnologice din spatele echipamentelor nu s-au schimbat foarte mult astfel încât să susțină un cost total de investiție minim. În acest context, noile imprimante cu sistem de reîncărcare cu cerneală au introdus anul trecut o schimbare tehnologică fundamentală, care asigură, în acest moment, cea mai eficientă soluție de print de volum pentru companiile mici și mijlocii, dar și pentru utilizatorii casnici”, a adăugat Simona Decuseară.


Epson Workforce M105


Alimentarea cu cerneală a imprimantei Epson Workforce M105

Avantajele cele mai mari ale produselor nou lansate sunt date de cartușele de capacitate sporită reîncărcabile cu cerneală originală Epson. Astfel, fiecare set de cartușe a câte 70 ml poate asigura imprimarea a până la 4.000 de pagini alb-negru și 6.500 color. De asemenea, trei modele dintre cele lansate în luna ianuarie, L300, L350 și L550, beneficiază și de câte două recipiente de cerneală neagră în plus, care pot duce capacitatea imprimantelor peste limita a 12.000 de pagini tipărite.

Ivo Peta, manager de produs în cadrul Epson Europe, a declarat: „Am creat aceste imprimante cu sisteme de reîncărcare cu cerneală pentru a oferi studenților, persoanelor care lucrează la domiciliu și utilizatorilor din companiile mici posibilitatea de a imprima documente la un preț extrem de scăzut. Lucrările de dizertație, tezele de cercetare și alte documente lungi pot fi imprimate la costuri reduse, obținând, în acelaşi timp, calitatea pe care clienții o așteaptă de la Epson”.

Modelele noi de imprimante de la Epson beneficiază de opțiunile cele mai noi din domeniu, atât în privința posibilităților de imprimare pe diverse tipuri de suporturi, cât și în ceea ce privește modurile de conectare la diverse rețele. Cerneala pe bază de pigment cu uscare rapidă din cartușele de 70 sau 140 ml asigură rezistență la apă, pete și decolorare.

 

Similar Posts:

17 recommended
comments icon0 comments
0 notes
605 views
bookmark icon

Write a comment...