Default

Epson a lansat pe Old Trafford noi game de produse pentru business

• Bookmarks: 9401


Evenimentul a fost găzduit de clubul de fotbal Manchester United, Epson fiind sponsor oficial acestei echipe.

Epson, lider mondial în domeniul produselor de imagine, a anunţat, în cadrul unui eveniment de lansare găzduit de clubul de fotbal Manchester United pe stadionul Old Trafford, noile game de imprimante business inkjet, de imprimante laser şi de scannere. Produsele recent adăugate în portofoliu oferă posibilitatea de a alege dintr-un număr mai mare de echipamente de înaltă calitate şi vor fi prezentate într-o serie de evenimente în cursul acestei luni, odată cu lansarea noii strategii Epson Engineered for Business.

Ca parte a unei noi abordări asupra gamei sale business, Epson a dezvoltat o serie de noi imprimante single-function şi multifuncţionale, concepute pentru a oferi companiilor mici şi mijlocii rezultate de înaltă calitate şi durabilitate în condiţiile reducerii costurilor şi a consumului de energie.

Seria de imprimante single-function WorkForce Pro WP-4000 şi seria de imprimante multifuncţionale WorkForce Pro WP-4500 au design şi performanţe similare modelelor laser, în condiţii de fiabilitate ridicată şi costuri pe pagină cu până la 50% mai mici decât imprimantele laser competitive1. Aceste imprimante inkjet de mare viteză oferă o alternativă viabilă la produsele laser şi permit reducerea şi mai mare a costurilor, datorită unei funcţii de listare automată faţă-verso super-rapidă, utilizându-se mai puţină hârtie.

Epson WorkForce Pro WP-4015-DN, Epson WorkForce Pro WP-4515-DN și Epson WorkForce Pro WP-4525-DNF

Companiile beneficiază de costuri reduse ale cernelei, putând alege cartuşe de mare capacitate pentru până la 3.400 de pagini, iar rezoluţia este de 4800 x 1200 dpi – mult mai mare decât a imprimantelor laser comparabile, pentru o claritate sporită a textului şi a imaginilor. Aceste produse vor fi disponibile în septembrie 2011. Spre sfârşitul anului vor apărea şi alte modele, cu compatibilitate PDL pentru mediile IT complexe, inclusiv PCL6, PCL5c şi Adobe PostScript 3.

Epson WorkForce Pro WP-4545-DTWP și Epson WorkForce Pro WP 4535-DTWF

Andrew Semple, managerul departamentului business imaging din cadrul Epson Europe, a afirmat: „Linia WorkForce Pro este o gamă business foarte competitivă: un nou nume, o nouă abordare şi apartenenţa la strategia noastră „Creat pentru afaceri”, bazată pe opţiune, performanţă, economie şi ecologie.

Gama de imprimante laser Epson AcuLaser s-a îmbogăţit la rândul său cu 11 modele noi. Seria M1400, seria MX14, seria C1700, seria CX17 şi seria C2900N au fost concepute pentru a oferi mai multe opţiuni, calitate, durabilitate, conectivitate şi un consum redus de energie, urmând să completeze în perioada august-octombrie gama existentă.

Epson AcuLaser-C1700 și Epson AcuLaser MX14

Extrem de productive pentru birourile cu activitate intensă, aceste modele fac activitatea de listare foarte simplă, gestionând zilnic, cu maximă fiabilitate volume de imprimare mari, cu minimum de mentenanţă, operând la viteze ridicate şi ocupând un spaţiu redus. De asemenea, toată gama este certificată ENERGY STAR, datorită consumului energetic scăzut, contribuind la reducerea costurilor şi a impactului asupra mediului.

Pe Old Trafford a fost prezentată şi noua gamă de scannere de mare viteză sheetfed compacte, menite a spori productivitatea şi eficienţa sistemelor de gestionare a documentelor.

Epson GT-S85 și Epson GT-S55

GT-S55, GT-S55N, GT-S85 şi GT-S85N ocupă un loc discret pe birou şi sunt concepute astfel încât să se încadreze chiar şi în cele mai complexe medii IT. Convertind rapid şi fiabil documentele pe hârtie A4 cu mai multe pagini în fişiere electronice de înaltă calitate, aceste scannere sunt uşor de utilizat, sunt dotate cu tehnologie şi funcţii avansate, fiind astfel ideale pentru a răspunde cerinţelor companiilor mici, mijlocii şi mari şi organizaţiilor din sectorul finanţelor, al administraţiei publice şi al sănătăţii.

Seria GT-S85

Seria GT-S85 oferă productivitate sporită şi fişiere scanate de înaltă calitate, la o rezoluţie de 200 dpi, realizate la viteze de până la 40 de pagini pe minut în format simplex sau 80 de pagini pe minut în format duplex, monocrom sau color. Pentru rezultate de primă clasă, modelele din această serie au o rezoluţie optică de până la 600 dpi. Se pot scana pagini faţă-verso dintr-o singură trecere a colii, iar productivitatea este sporită şi mai mult cu ajutorul alimentatorului automat de documente (ADF) cu o capacitate de 75 de coli. Pentru a asigura păstrarea performanţelor la operaţiunile care implică un volum ridicat, un senzor cu ultrasunete detectează şi remediază uşor blocajele de hârtie. Epson propune şi un model conectabil în reţea, care poate fi partajat între mai mulţi utilizatori.

Seria GT-S55

Seria entry-level GT-S55 scanează la viteze de până la 25 ppm în format simplex sau 50 ppm în format duplex, monocrom şi color. Se regăsesc aici numeroase funcţii de la seria GT-S85, cum ar fi rezoluţia optică, ADF-ul cu o capacitate de 75 de coli şi scanarea faţă-verso, iar modelele au preţuri care nu suprasolicită bugetul. Această serie conţine şi un model conectabil în reţea, pentru partajarea între mai mulţi utilizatori.

Toate modelele sunt dotate cu Epson Event Manager, pentru a putea fi integrate uşor în orice sistem de document management. Fluxul de lucru este accelerat cu ajutorul a 10 comenzi de scanare personalizabile printr-o simplă atingere, cum ar fi „scanare pe e-mail” sau „scanare într-un folder partajat” şi multe altele. Un pachet software complet asigură desfăşurarea fără efort a operaţiunilor complicate, cum ar fi organizarea documentelor şi a rapoartelor, convertirea informaţiilor de pe cărţile de vizită şi introducerea lor într-o bază de date, sporind claritatea textului. Aceste caracteristici le fac uşor de integrat în mediul de lucru şi simplu de folosit.

Timpul scurt de încălzire şi consumul energetic scăzut reduc costurile şi impactul asupra mediului. În plus, spre deosebire de modelele concurente, aceste scannere nu conţin mercur, fiind astfel o alegere ecologică.

Toate aceste produse noi au fost concepute pe baza feedback-ului primit din partea companiilor. Ele fac parte din noua strategie Epson Engineered for Business, prin care ne angajăm să sprijinim companiile, oferindu-le:

• Opţiuni variate – în ceea ce priveşte tehnologiile şi o diversitate de produse, consumabile şi servicii, concepute anume pentru companii;

• Performanţă – produse deosebit de productive, cu numeroase caracteristici-cheie pentru a ajuta companiile să lucreze mai eficient;

• Economie – produse care utilizează mai economic hârtia, energia şi consumabilele;

• Ecologie – produse care protejează mediul înconjurător.

Epson a semnat în noiembrie 2010 un contract de sponsorizare cu Manchester United, unul dintre cele mai renumite cluburi de fotbal din lume, devenind partenerul său oficial pentru furnizarea echipamentelor de birou. Epson, unul dintre principalii producători mondiali de imprimante, proiectoare şi scannere, va oferi clubului Manchester United toate echipamentele sale pentru Old Trafford.

1Comparaţie cu primele 10 A4 multifuncţionale şi imprimante laser color vândute în Franţa, Germania, Italia, Spania şi Regatul Unit în trimestrul al IV-lea din 2010, conform datelor IDC. Costul pe pagină se calculează din preţurile oficiale de listă ale fabricanţilor pentru cartuşele de toner şi volumele publicate în Franţa, Germania, Italia, Spania şi Regatul Unit în decembrie 2010.

Este de amintit că, alături de delegația internațională de jurnaliști invitată de Epson pe Old Trafford s-a aflat și un reprezentant al revistei Print Magazin.

Pentru a vizualiza la o dimensiune mai mare imaginile din acest articol, click pe imaginea din dreapta titlului și utilizați săgețile din lateral pentru a naviga între fotografii.

(Sursă: Epson România)


Similar Posts:

9 recommended
comments icon0 comments
0 notes
401 views
bookmark icon

Write a comment...