Stiri

Epson lansează imprimanta SureColor SC-R5010L de 64 de inci cu cerneală cu rășină

• Bookmarks: 23844


Epson a anunţat de curând lansarea primei sale imprimante de 64 de inci cu cerneală cu rășină, SureColor SC-R5010L, care se adresează nevoilor de imprimare pentru semnalistică, POS și decoratiuni interioare. Acest model poate fi livrat cu cerneală bulk, în configuraţii de pungi de cerneală de 1.5 litri, pentru utilizatorii cu un volum mediu de imprimare, sau de 2 x 1.5 litri, pentru volume de print mai mari. Cerneala UltraChrome RS cu rășină, pe bază de apă, în șase culori, este inodoră și este potrivită pentru utilizarea în orice mediu, precum școli, spitale, hoteluri și spații interioare.

Capul de printare PrecisionCore Micro TFP este foarte rezistent și oferă culori precise și constante, de la prima imprimare până la ultima. În plus, acesta nu se degradează din cauza temperaturilor înalte, astfel că fiecare picătură de cerneală este plasată cu precizie maximă de fiecare dată. Iar la momentul înlocuirii, capul de printare poate fi schimbat cu ușurință de orice utilizator. Funcția de control al temperaturii, care este monitorizată de patru senzori, asigură o culoare uniformă de la o margine la alta pe tot parcursul imprimării. Trei stații de încălzire independente (preîncălzire / încălzire platformă / încălzire post-fixare) asigură consistența culorii și adaptarea ei la diferite materiale.

Procesul de uscare a cernelii este atât de eficient, încât produsul final poate fi pregătit pentru laminare și expediere în aceeași zi. Funcția de control Advanced Auto Tension Control (Ad-ATC) oferă o precizie foarte mare, necesară atunci când materialul final este imprimat pe bucăți. Această repetabilitate reduce risipa de material, timpul de instalare și oferă rezultate precise de imprimare.

„Am ținut cont de părerile clienților noștri și am înțeles nevoia de calitate, productivitate, fiabilitate și performanță stabilă a culorilor pe piața cernelurilor cu rășină”, a declarat Andrei Butuman, Business Solution Account Manager Commercial & Industrial Printing, Epson România & Bulgaria. „Odată cu introducerea modelului SC-R5010L, îndeplinim toate aceste cerințe ale utilizatorilor. Oferim o gamă variată de cerneluri de tip eco-solvent și cu rășină, iar de aceea Epson este cea mai bună alegere pentru cerințele de semnalistică, POS și decoratiuni interioare.”

Printre principalele caracteristici ale imprimantei Epson SC-R5010 se numără:
• Cerneala Epson UltraChrome RS – cerneală cu rășină disponibilă într-o gamă variată de culori
• Rezistență la zgârieturi
• Certificări GreenGuard Gold, AgBB și French-VOC
• Sistem precis de alimentare și de preluare a hârtiei – asigură tipărirea roll-to-roll pentru o productivitate uimitoare
• Funcție Advanced Auto Tension Control (Ad-ATC) pentru o alimentare precisă și stabilă a materialelor
• Piese ce pot fi înlocuite de utilizator (capul de imprimare)
• Trei stații de încălzire (preîncălzire / încălzire platformă / căldură post-fixare)
• Soluție de cerneală bulk – pungi de cerneală de 1.5L pentru utilizatorii cu volum mediu de imprimare și 2 x 1.5L pentru utilizatorii care au un volum mare de imprimare; funcția de schimbare rapidă
• Panou touchscreen de 4.3 inci pentru utilizare intuitivă
• Software Epson Edge Print RIP pentru configurare ușoară

Modelul SC-R5010L va fi disponibil din luna decembrie 2020, fiind comercializat de firma Dacora Print.

Similar Posts:

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
844 views
bookmark icon

Write a comment...