Stiri

Noile imprimante Epson pentru semnalistică și decorațiuni interioare

• Bookmarks: 8351


                  

 

Gama Epson de imprimante pentru semnalistică și decorațiuni interioare le propune companiilor noi modalități de producție a materialelor de semnalistică simplă, afișaje diverse și decorațiuni inovatoare, la calitate superioară. Echipamentele asigură un proces simplu de imprimare pe orice mediu de tipărire, necesitând intervenții reduse din partea utilizatorului, dar fiind în același timp rapide şi eficiente din punct de vedere al costurilor de print.

Epson SureColor SC-R5010

Modelul Epson SureColor SC-R5010 este prima imprimantă Epson 64 de inci ce folosește cerneală cu rășină, dedicată producției publicitare indoor și outdoor de format mare, dar și aplicaţiilor destinate decoraţiunilor interioare cum ar fi tapetul. SC-R5010 oferă imprimări precise, constante din punct de vedere al culorilor și cu uscare rapidă, pe o gamă largă de medii de imprimare, precum vinil, canvas, tapet și backlit. Imprimanta integrează  un ecran LCD de 4,3 inci, ușor de folosit, cu ajutorul căruia utilizatorul poate verifica rapid și ușor parametrii acesteia.

Cerneala inodoră UltraChrome RS în șase culori, pe bază de apă, asigură faptul că aplicațiile imprimate pot fi utilizate în medii sensibile, cum ar fi școli, spitale și hoteluri, dar oferă în același timp durabilitate aplicațiilor outdoor. Pentru modelul SC-R5010L sunt disponibile varianta de cerneală bulk (pungi de cerneală de 1,5 litri) pentru un volum mediu de printări și varianta cu un set de cerneluri cu schimbare rapidă, pentru un volum mare de printare.

Capul de printare PrecisionCore Micro TFP este foarte rezistent și oferă o culoare exactă și uniformă de la prima până la ultima imprimare. Capetele nu se degradează din cauza temperaturilor înalte, astfel că fiecare picătură de cerneală este plasată cu precizie maximă de fiecare dată. Iar la momentul schimbului, acesta poate fi înlocuit cu ușurință de orice utilizator.

Funcția de control Advanced Auto Tension Control (Ad-ATC) oferă o precizie foarte mare, necesară atunci când materialul final este imprimat pe bucăți. Această repetabilitate reduce risipa de material, timpul de instalare și oferă rezultate precise de imprimare.

 

Epson SureColor SC-V7000

Imprimanta Epson SureColor SC-V7000 este primul echipament de semnalistică cu LED UV din portofoliul Epson și a fost dezvoltat pentru a veni în întâmpinarea nevoilor producătorilor de semnalistică ce își doresc echipamente mai rapide și costuri de print reduse.

Modelul UV oferă o capacitate de imprimare de până la 2,5 x 1,25 m, tipărește direct pe o gamă variată de suprafețe cu grosimea de până la 80 de mm, inclusiv pe materiale acrilice, policarbonate, PVC, aluminiu, metal, poliester, plăci de spumă, stiren, lemn și piatră.

Printre caracteristicile imprimantei Epson SC-V7000 se numără:

  • Set de cerneluri cu 10 culori ce include light cyan, light magenta, gri pentru a oferi o granulație redusă și roșu pentru printuri în culori vii și luminoase
  • Imprimare simultană de mare viteză chiar și atunci când se utilizează alb, culoare și lac
  • Ionizator inclus standard pentru a reduce energia statică ce poate provoca inexactități ale jetului de cerneală
  • Sistem vacuum cu 4 zone
  • Posibilitatea de a imprima pe materiale cu grosimea maximă de 80 mm prin detectarea și reglarea automată a înălțimii la care este poziţionat capul de printare
  • Software Epson Edge Print RIP

Ambele echipamente sunt comercializate în România de firma Dacora Print. Modelul SureColor SC-V7000 va fi disponibil pe piaţa locală din aprilie 2021.

 

 

Similar Posts:

8 recommended
comments icon0 comments
0 notes
351 views
bookmark icon

Write a comment...