Eveniment

Înscrie-te la webinarul Dacora de pe 20 aprilie realizat în colaborare cu Epson

• Bookmarks: 712742


 

Odată cu lansarea seriei SureColor SC-R5000, Epson și-a extins gama de echipamente de format mare cu o soluție de imprimare cu cerneală de rășină, oferind furnizorilor de servicii de tipărire și agențiilor de design capacitatea de a produce aplicații pe o gamă largă de substraturi (vinil, banner, material textil, pânză, tapet, film transparent), cu rezultate excepționale.

 

Noua serie Epson SC-R cu cerneală de rășină abordează dificultățile existente din industria de imprimare în ceea ce privește lucrul cu cerneluri pe bază de rășină, având ca bază anii de inovație în imagistică, gestionarea culorilor și controlul substratului și oferind o soluție tehnologică excelentă.

Cernelurile Epson UltraChrome RS din rașină au o formulă chimică avansată. Cerneala, ecologică și inodoră, poate fi utilizată pe suporturi tratate și netratate. Această cerneală are proprietăți de uscare rapidă și rezistență ridicată la zgârieturi.

Procesul de aplicare și polimerizare a cernelii permite imprimarea și livrarea în aceeași zi, astfel încât utilizatorii pot reduce timpul de execuție.

Lansate în România în 2019, SureColor SC-S80610L și SC-S60610L, echipamentele pentru semnalistică sunt menite să completeze seria SC-S de la Epson, serie care se bucură de foarte multe aprecieri, atât din partea clienților, fiind pentru al patrulea an consecutiv numarul 1 în vânzări pentru echipamente de print de 64-inch, cât și din partea tehnicienilor care au acordat numeroase premii (3 premii BLI Pick de la Keypoint Intelligence Buyers Lab, certificarea Pantone pentru Epson SureColor SC-S80610 etc).

În showroom-ul Dacora puteţi testa echipamentele Epson SureColor SC-R5010L, SureColor SC-S80610L și SC-S60610L, soluțiile optime pentru a obține cea mai bună calitate a imaginii, productivitate și compatibilitate cu mediile de tipărire variate.

Înscrie-te la webinarul de prezentare a gamei Epson SureColor SC-S organizat de Dacora în colaborare cu Epson!

Data: marți, 20 aprilie 2021
Ora: 15:30
Link inscriere: https://dacora.ro/inscriere-webinar

Link video: https://www.youtube.com/watch?v=C8E-TsFeLSA

Similar Posts:

71 recommended
comments icon0 comments
0 notes
2742 views
bookmark icon

Write a comment...