Default

Inovațiile Epson au impresionat vizitatorii Dacora Challenge Days 2016

• Bookmarks: 40683


Dacora Print împreună cu Epson au oferit celor interesați șansa de a testa tehnologiile de vârf din domeniul imprimării de mari dimensiuni în cadrul evenimentului Dacora Challenge Days 2016. El a avut loc în perioada 20 – 22 aprilie în showroomul Dacora Print, acolo unde vizitatorii au făcut teste cu uimitoarea gamă de imprimante de ultimă generație Epson SureColor SC-S80610, S60610, S40610 lansată anul acesta la sediul echipei de Formula 1 Mercedes AMG Petronas din Marea Britanie.

Dan CĂLIN

Evenimentul a fost unul de succes, fapt pe care l-am observat și noi atunci când am ajuns acolo. Erau 10-15 oameni care discutau despre echipamente și despre testele pe care le realizaseră pe ele. Păreau impresionați de rezultate și de specificațiile tehnice pe care le aflau de la reprezentanții Dacora și Epson. Voiau să vadă, să afle, să testeze, să înțeleagă etc. O atmosferă frumoasă de lucru, așa cum și-ar dori orice distribuitor de echipamente să fie la un astfel de eveniment.
Domnul Cornel Păuna, Managing Partner la Dacora Print, ne-a confirmat: „Obiectivul pe care l-am avut în vedere cu ocazia acestui eveniment a fost să prezentăm clienților în detaliu noile echipamente Epson Surecolor seria S. Acest obiectiv a fost atins, unii dintre clienți testând chiar și patru-cinci ore echipamentele. Au participat peste 60 de clienți, cei mai mulți venind, așa cum era de așteptat, din București. În ceea ce privește Epson SureColor S80610, reacția clienților prezenți a fost „uaaau” atunci când au văzut ce culori poate tipări prin introducerea culorii roșu cromatic.
Noi am răspuns la întrebarea: de ce să cumpere un client o imprimantă Epson? Câteva dintre argumente sunt: revoluționara tehnologie de imprimare Precision Core, culorile și degradeurile pe care alte imprimante nu le pot reproduce încă, garanția de doi ani oferită inclusiv pentru capul de imprimare, suport tehnic gratuit la un nivel deosebit pentru cel puțin doi ani, tehnologia spectaculoasă de transport a materialului AD-ATC. Dar acestea sunt doar câteva dintre răspunsuri. Vrem ca în toamna acestui an să ajungem cu acest eveniment și în alte orașe din România, cum ar fi Iași sau Timișoara.”

Similar Posts:

40 recommended
comments icon0 comments
0 notes
683 views
bookmark icon

Write a comment...