Default

Porniți din pole position la Dacora Challenge Days 2016 (20 – 22 aprilie)!

• Bookmarks: 33598


Dacora Print împreună cu Epson vă oferă șansa de a testa tehnologiile de vârf din domeniul imprimării de mari dimensiuni în cadrul evenimentului Dacora Challenge Days 2016. Evenimentul va avea loc în perioada 20 – 22 aprilie în showroom-ul Dacora Print din strada Prisaca Dornei nr. 2E, sector 3, București. Acolo veți afla noutățile din domeniul large format printing și veți lua parte la un test drive cu noile tehnologii Epson pentru a cunoaște live experiența imprimării cu uimitoarea gama de imprimante de ultimă generație Epson SureColor S80610, S60610, S40610 lansate anul acesta la sediul echipei de Formula 1 Mercedes AMG Petronas din Marea Britanie.
Răspundeți provocării cât mai curând posibil pentru a vă asigura un loc pe pistă și vă veți convinge de ceea ce înseamnă performanță, viteză, precizie și eficiență în imprimare. Tot ceea ce trebuie să faceți este să vă înscrieți pe website-ul Dacora Print la secțiunea „Înscriere Dacora Challenge Days” până pe data de 18 aprilie 2016 pentru a putea fi programat la test drive într-una dintre cele trei zile de „competiție”.
Investiția în tehnologie le-a adus piloților de Formula 1 Mercedes AMG (Petronas Lewis Hamilton și Nico Rosberg) victoria în competiții. Lăsați-vă conduși de inovația tehnologică și îmbunătățiți-vă performanța afacerii participând la demonstrațiile din cadrul evenimentului! La finalul fiecarei zile de testări vă veți putea bucura de surprizele pe care le-au pregătit organizatorii, într-o atmosferă relaxantă de care numai campionii au parte.

Similar Posts:

33 recommended
comments icon0 comments
0 notes
598 views
bookmark icon

Write a comment...