Stiri

Epson susține echipa Mercedes AMG-Petronas F1.

• Bookmarks: 12254


Divizia internă de imprimare pentru echipa de Formula 1 Mercedes AMG-Petronas și-a susținut creșterea prin producerea de lucrări de imprimare externă pe kitul său Epson.
Echipa  utilizează de mai mulți ani o imprimantă de semnalizare Epson SureColor SC-S80600 pentru a îndeplini majoritatea cerințelor de imprimare ale companiei. De asemenea, operează imprimanta cu rășini Epson, SureColor SC-R5000.
Pe lângă faptul că susțin cerințele zilnice de afaceri, imprimantele Epson au facilitat de-a lungul timpului noi oportunități de afaceri pentru această unitate.
Mark Sales, liderul echipei grafice Mercedes AMG-Petronas Formula One, a declarat:
,, 65% din lucrările de imprimare pe care le face acum sunt pentru clienți externi,  fiind posibilă datorită SureColor SC-R5000, care ajută la aducerea multor venituri noi afacerii”.
“Ne-am trezit lucrând cu o companie de înghețată, un club local de fotbal, colecționari de mașini și chiar alte echipe de curse auto. Mai recent, am lucrat cu un șir de spitale care ne-au cerut să recondiționăm ușile și stațiile de asistente medicale cu folii arhitecturale de vinil, un alt exemplu excelent de imprimare care dă lucrurilor o nouă viață.”
“S-a dovedit a fi o mașină grozavă – foarte robustă. Este ușor de utilizat, ușor de manevrat diferite suporturi și a fost o întreținere foarte redusă pentru noi.”
El a adăugat: “Imprimanta cu rășină Epson este acum calul de lucru al operațiunii noastre de imprimare și am folosit-o bine alături de SC-S80600 pentru majoritatea cerințelor de imprimare de zi cu zi.
“Manipulează cu ușurință diferite substraturi și oferă imprimeuri de vinil deosebit de bune. Deși grafica mașinilor de curse din Formula 1 este mai degrabă vopsită decât tipărită, vom imprima grafică auto pentru promoții și sărbători specifice din afaceri, cum ar fi Pride Star, unde dispozitivul din rășină Epson se pretează bine datorită imprimeurilor sale rezistente la zgârieturi și durabile.

Similar Posts:

12 recommended
comments icon0 comments
0 notes
254 views
bookmark icon

Write a comment...