Analiza

Epson SureColor SC-S30610/S70610: rapide, calitative, productive

• Bookmarks: 31 • Comments: 3999


Design Factory, o companie de producție publicitară înființată în 1999, a primit într-o zi o comandă pentru realizarea a 6.000 de metri pătrați de autocolant pentru o campanie a unui lanț de magazine de tip discount. Producția trebuia realizată în 2 săptămâni, iar comanda era echivalentă cu activitatea firmei pe mai bine de jumătate de an.

Epson-SureColor-SC-S70610

Aceasta a fost provocarea care a stat la baza achiziției a două echipamente Epson: SureColor SC-S30610 și SC-S70610 care nu numai că le-a permis sa termine la timp comanda, dar a determinat și atragerea de comenzi de volume mai mari.

„Februarie 2014 a fost pentru noi un punct de cotitură. Până să primim această comandă printam lunar aproximativ 700 – 1.000 de metri pătrați de autocolant. După ce am achiziționat cele două imprimante Epson au început să vină comenzi cu un volum mai mare într-un timp mai scurt. Cu echipamentele pe care le aveam înainte nu puteam printa în timpul cerut de clienți”, spune Florin Posea, director general la Design Factory.

Epson SureColor SC-S30610 poate produce orice, de la postere, inscripţionări, bannere, panouri cu lumină de fundal şi materiale pentru punctele de vânzare la huse pentru maşini, decoraţiuni interioare şi imagini de expoziţie. Fiind compatibilă cu o gamă amplă de medii de tipărire sub formă de role, utilizatorii pot lista în mod fiabil şi economic pe vinil, pânză, folie transparentă, hârtie fotografică şi pe o gamă de substraturi comune pentru bannere, cu o lăţime de până la 64 de inci (162,6 cm).

Epson-SureColor-SC-S30610

Epson SureColor SC-S70610 este prima imprimantă Epson de 162,6 cm care acceptă simultan cerneală albă şi cerneală metalică, permiţând gravorilor creativi, producătorilor de semnalistică şi tipografiilor profesionale de indicatoare să îşi extindă portofoliile de servicii. Printurile de înaltă calitate sunt garantate de combinaţia dintre cerneala Epson UltraChrome GSX şi capul de listare testat Micro Piezo TFP, care asigură claritate, detalii fine şi amestecuri uniforme la rezoluţii de până la 1440 x 1440 dpi.

„Cunoșteam foarte bine echipamentele de la târguri și expoziții. Aveam nevoie de ele foarte rapid. Așa că am luat legătura cu Dacora, distribuitor Epson în România. Am avut noroc că aveau deja echipamentele pe stoc și ne-au oferit toate informațiile de care aveam nevoie”, mai spune Florin Posea.

Achiziția celor două echipamente Epson a generat și o schimbare a ofertelor companiei, pe lângă posibilitatea de a livra mai mult. „Am putut oferi prețuri mai bune în piață, dar livrând, în același timp, mai rapid și păstrând nivelul de calitate. Iar costurile cu cerneala s-au redus cu aproximativ 20%”, prezicează Florin Posea.
Design Factory are acum printre clienți nume mari din retailul autohton și mondial, precum Lidl, Mega Image, Coca Cola sau Procter & Gamble, realizând anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 800.000 de euro.

Caracteristici esenţiale Epson SureColor SC-S30610

Cost de exploatare redus: Fiabilă şi eficientă
Flexibilă: Compatibilă cu o gamă amplă de medii de tipărire
Simplu de utilizat: Încărcarea rolei realizată de un singur operator
Productivitate: Până la 29,4 m2/oră în modul schiţă

Caracteristici esenţiale Epson SureColor SC-S70610
Calitate ridicată: Cap de listare Micro Piezo TFP
Gamă largă: Set de cerneală cu 8/10 culori
Cerneală negru deschis: Tonuri de gri îmbunătăţite

Similar Posts:

31 recommended
comments icon3 comments
3 notes
999 views
bookmark icon

0 thoughts on “Epson SureColor SC-S30610/S70610: rapide, calitative, productive

    Write a comment...