Stiri

Totem Group la Print & Sign Bucureşti

• Bookmarks: 471878


Vino la Totem Group, cunoscut distribuitor de echipamente de imprimare pe textile, la Print & Sign Bucureşti, între 9 şi 12 octombrie. La standul lor, 102, în pavilionul B1, compania va prezenta vizitatorilor cele mai noi echipamente de tăiere laser SUMMA din seria L, imprimanta prin sublimare Dgen Papyrus Arete şi multe altele.

SUMMA L1810 – tăierea laser este o metodă fără contact, ceea ce înseamnă că nu se trage de material, lucru care o face ideală pentru ţăsături elastice sau delicate. Maşina este echipată cu un debobinator motorizat pentru scoaterea materialului din rolă, o bandă rulantă cu vacuum scoate materialul până în zona de prelucrare, acolo unde un sistem VISION scanează printul căutând contururile şi începe procesul de tăiere.  Tăierea pe contur înseamnă că semnele de tăiere şi fişierele de tăiere nu sunt necesare. Se detectează, de asemenea, şi deformările materialului. Toate procesele sunt automatizate pentru o producţie uşoară, continuă şi fără defecte cu materiale în rolă.

Dgen Papyrus Arete, imprimantă de producţie mare prin sublimare. Lăţimea de 1,88 m a echipamentului și viteza mare de imprimare obţinută graţie celor 6 capete de print asigură un volum de print mare. Echipată cu rezervoare mari de tuş – de câte 2 kg pentru fiecare culoare, plus mini-rezervoare de câte 500 ml, maşina poate duce la capăt lucrări mari, care pot fi făcute şi peste noapte sau non-stop. Toate rezervoarele se pot reîncărca în timpul lucrărilor. Sistemul în rolă de alimentare a maşinii poate lucra cu role de până la 120 kg şi 300 mm.

Pe lângă toate acestea, Papyrus Arete oferă o paletă largă de culori, şase, CMYK standard plus două opţionale, gri, portocaliu, roşu, albastru, galben fluorescent, roz fluorescent, şi turcoaz. Rezoluţia mare a capetelor de imprimare şi dimensiunea mică a picăturii de tuş (2,5 pl) duc la o calitate înaltă şi la un aspect uimitor al lucrării.

Totem Group este specializat în imprimarea pe textile şi este reprezentant pentru majoritatea brandurilor cunoscute de echipamente, textile, cerneluri şi soft de pe piaţă.

  • Dgen:

Imprimante direct pe textile cu lăţimi de 1,88m şi 3,2m.

Imprimante prin sublimare cu lăţimi de 1,88m şi 3,3m.

Hibride pentru sublimare şi print direct pe textile cu lăţimi de 1,88 şi 3,3m.

  • Transmaticechipament de transfer prin sublimare:

Calandre cu diverse lăţimi şi diametre ale cilindrilor încălziţi.

Prese la cald – automatice, semiautomatice şi pneumatice.

  • Summa – sistemele de tăiere din seria L
  • Impulsa – maşini de cusut – coasere automata a chederelor SEG, tivuire şi multe altele.
  • Pongstextile tehnice pentru tipar direct pe textile, sublimare, tipar UV şi Latex. Potrivite pentru o mare varietate de aplicaţii.
  • Sensient – reactivi, acizi, agenţi de dispersare, sublimare şi pigmenţi.
  • Caldera, ONYX, Wasatch – soft RIP

Contact:
3 Targovska str. Ruse, 7005, Bulgaria
Mobile: 0893 273 757
office@totem-group.eu
www.totem-group.eu

 

Similar Posts:

47 recommended
comments icon0 comments
0 notes
1878 views
bookmark icon

Write a comment...