Tehnic

Atech prezintă noua serie de imprimante ATP Color DPF pentru textile

• Bookmarks: 15 • Comments: 1816


Noua gamă DPF de imprimante digitale pentru materiale textile de la ATP Color, oferă o soluţie completă pentru imprimarea direct pe polyester şi pe alte substraturi textile, cu rezultate impecabile.

Disponibil acum în Marea Britanie şi Irlanda, prin Atech Ltd, distribuitor englez de medii şi echipamente de imprimare, sistemul poate manipula cu precizie mediile pentru imprimante şi este dotat cu o unitate avansată de sublimare on-board. Ambele caracteristici asigură  calitatea excepţională a imaginii, cu o paletă bogată de culori pentru bannere, drapele, textile şi signalistică soft, care-şi menţin textura şi modelele iniţiale.

Imprimantele ATP Color care imprimă direct pe material textil asigură un volum al producţiei mai mare prin imprimarea sublimată decât prin ajustarea şi sublimarea on-board. Iar acum, odată cu introducerea sistemului InLine de tăiere, utilizatorul poate, de asemenea, să decupeze materialul în parametrii unei singure imprimante compacte cu suluri.

Sistemele ATPColor DFP sunt concepute pentru a imprima cu uşinţă pe materiale de tip mesh, precum articolele sportive şi steagurile, fără a lăsa urme de cerneală pe partea din spate a ţesăturii. Suportul de cerneală dotat cu bureţi absoarbe cerneala care se infiltrează material.

Mai multe informatii pe http://www.atech.co.uk.

]]>

Similar Posts:

15 recommended
comments icon1 comment
1 notes
816 views
bookmark icon

One thought on “Atech prezintă noua serie de imprimante ATP Color DPF pentru textile

    Write a comment...