Tehnic

Mutoh lansează noua imprimantă de 2,6 metri pentru textile

• Bookmarks: 19544


Mutoh, producător de imprimante ce personalizează materiale de mare format și de cutter-plottere pentru decuparea semnelor, a lansat Viper TX 100, o imprimantă de mare productivitate. Viper TX 100 este prima imprimantă creată de Mutoh care măsoară 2.6 metri lățime și imprimă direct pe material.

Noul motor conceput de Mutoh conține un pat de imprimare detașabil și rotativ, permițând imprimarea direct pe material, dar și pe hârtie de transfer. Imprimanta este optimă pentru producătorii angro de semnalistica soft, de articole vestimentare și aplicații industriale precum mobilierul de casă.

Viper TX 100 cuprinde Intelligent Interweaving, tehnologie de imprimare patentată de Mutoh, permițând imprimări de calitate superioară, la viteze care pot atinge 36 mp/oră. Pot fi obținute însă și viteze de top ca, de exemplu, 76 mp/oră. Capul de imprimantă are o înălțime reglabilă electronic, prin software, care variază între 1.2 mm și 4 mm, făcând posibilă imprimarea pe diverse hârtii de transfer și pe textile și garantând compatibilitatea substraturilor. Pentru a contracara riscurile imprimării pe suprafețe mari (de pildă, pe hârtie de transfer), Mutoh a adăugat propriul sistem brevetat, ETT (Extra Tensioning Tool), care întinde constant materialele în timpul procesului de imprimare, prevenind cutarea și favorizând un transfer al imaginii de o acuratețe superioară.

Noua imprimantă Vipex TX 100 a fost dezvoltată și proiectată în cadrul centrului R&D din Belgia, urmând a fi comercializată în toată Europa, în Orientul Mijlociu și în Africa, prin intermediul rețelei autorizate de reselleri ai Mutoh.

]]>

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
544 views
bookmark icon

Write a comment...