Analiza

Durst a lansat un nou echipament pentru imprimarea textilelor

• Bookmarks: 51753


Durst a lansat în cadrul expoziției Exintex 2016 care a avut loc în Mexic între 18 și 21 octombrie, Rhotex 325, un echipament de imprimare a materialelor textile cu țăime de 3,2m. Sistemul combină tehnologia de imprimare direct pe hârtie și cea de transfer și oferă soluții pentru o gamă extinsă de aplicații: panouri de semnalizare (steaguri, bannere, display-uri iluminate din spate), textile pentru amenajări interioare (fețe de masă, lenjerie de pat, tapițerie) și îmbrăcăminte (sport, tricouri, accesorii). Cu o nouă tehnologie pe care se bazează capul de imprimare Durst WTS, Rhotex 325 folosește cerneală pe bază de apă care are 0% emisii de compuși organici volatili. Vitezele de imprimare sunt cuprinse între 170m2/oră și 350 m²/oră. Felul în care este construit Rhotex 325 îl califică drept un echipament capabil să lucreze nesupravegheat 24 de or din 24.

rhotex-325_hr4

“Suntem foarte încântați sa oferim un astfel de sistem flexibil, ecologic. Rhotex 325 oferă viteză mare de imprimare pe o gamă largă de materiale și este o souție flexibilă pentru metode de imprimare directă sau prin transfer,” a declarat Christoph Gamper, CEO Durst Group.

Rhotex 325 Caracteristici cheie

 • 3.2 metri lățime de imprimare textil cu o calitate excelentă a imaginii la viteze de producție de 170m2 / oră până la 350m2 / oră.
 • Nu necesită tratare a materialului nici înainte și nici după imprimare
 • Cerneluri 100% ecologice, cu colorant de sublimare pe bază de apă.
 • Tehnologie nouă de proiectare a capului de imprimare Durst WTS cu plasarea precisă a picăturilor de cerenală și viteze mari de producție.
 • Consum foarte redus de cerneală.
 • Sistem de imprimare industrial, proiectat pentru un ciclu continuu de producțiede 24 de ore
 • aplicatii Soft-Signage: Decoratiuni de perete, Steaguri, Bannere, Grafică POP pe diverse suporturi elastice, display-uri cu iluminare din spate de înaltă calitate pentru casete luminoase și indoor- de înaltă calitate și grafică în aer liber
  Home Textiles: lenjerie de pat, tapițerie, pînze de masă.
  Îmbrăcăminte: Sport Wear, tricouri, accesorii.
 • sistem de uscare încorporat cu aer cald de până la 110 ° C (230 ° F), proiectat pentru viteze mari de producție și uscare constantă pe întreaga lățime media 3,2m.
 • Sistem special de transport media conceput pentru transferul direct și fabricarea hârtiei pentru imprimare textile- și sistem automat de curățare a capului de imprimare încorporat pentru producție continuă.
 • Software ușor de utilizat cu sistem touch screen, proiectat pentru productie continua și capacitatea de monitorizare de la distanță prin intermediul interfeței web.
 • Caldera GrandRIP + Server, inclusiv spoolerul live, Easy Media Software.

Mai multe detalii pe pagina producătorului, www.durst.it sau pe cea a reprezentantului în România www.totalmedia.ro

Similar Posts:

51 recommended
comments icon0 comments
0 notes
753 views
bookmark icon

Write a comment...