Stiri

Summa își va prezenta noul dispozitiv de tăiere în „V” la Fespa Digital

• Bookmarks: 24542


Producătorul american de imprimante și sisteme de tăiere digitală Summa Inc. va expune la expoziția FESPA Digital, organizată la Barcelona în perioada 21-24 februarie 2012, un număr de scule pentru mesele sale tăiere din seria F, inclusiv noul dispozitiv de tăiere în „V”. Conform informațiilor Summa Inc., noul dispozitiv de tăiere în „V” poate fi folosit pentru decuparea unor materiale cu grosimi maxime de 18 mm, fiind disponibil în variante de cuțite cu unghi de 45°, 30°, 22,5°, 15° și 0°.

În același timp, Summa va prezenta și alte dispozitive pentru mesele sale de tăiere, cum ar fi sculele oscilante acționate electric, sculele pentru tăiere de tip riț sau pentru biguire și multe altele.

Summa Inc. s-a format în luna ianuarie a anului 2000 după fuziunea firmelor companiilor AirMark, WestComp și CalComp Display Products (fostă Summagraphics). În România, Summa Inc. este reprezentată de compania Summa Impex din Timișoara, produsele fiind vândute prin intermediul unor distribuitori cu tradiție pe piața de profil națională, cum ar fi Leykom sau Verla.

(Sursă: Summa Inc.)


Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
542 views
bookmark icon

Write a comment...