Stiri

Noul Kongsberg C20, o mare oportunitate pentru piață.

• Bookmarks: 22580


Kongsberg Precision Cutting Systems (Kongsberg PCS) a anunțat extinderea gamei sale de mese de finisare digitale din seria C ,odată cu lansarea noului compact C20 – cea mai mică masă de producție de mare viteză de pe piață.
Noul Kongsberg C20 are  toate caracteristicile profesionale ale seriei Kongsberg C de lider de piață – renumită pentru faptul că este cea mai productivă masă de tăiere disponibilă – într-o dimensiune compactă de doar 1,6 m x 1,4m. În timp ce C20 este cel mai mic din gama Kongsberg C Series, păstrează toate aceleași caracteristici și specificații profesionale ca omologii săi mai mari.
“Știm că producătorii industriali, precum și cei mai mici, necesită o masă de tăiere de mare viteză pentru a ține pasul cu procesul de fabricație, dar spațiul devine o problema”, a declarat Stuart Fox, președinte, Kongsberg Precision Cutting Systems. “Costul ridicat al deținerii sau închirierii unei locatii este o problemă serioasă pentru mulți din piața de semne și afișaje. Cu noul Kongsberg C20, nu mai este nevoie ca aceste întreprinderi să facă compromisuri în ceea ce privește producția și calitatea din cauza lipsei de spațiu disponibil.”Ingineria de ultimă generație, solidă, asigură faptul că seria Kongsberg C oferă cele mai înalte niveluri de performanță.
“Ca și în cazul întregii noastre game seria C, sculele de înaltă performanță Kongsberg au fost dezvoltate special pentru a crește și mai mult debitul și calitatea pentru utilizatori”, a adăugat Stuart. “Kongsberg C20 este o investiție care va contribui la creșterea creativității și producției proprietarului la noi niveluri.
“Obținerea performanței optime de la o amprentă semnificativ mai mică este un adevărat schimbător de joc pentru piața semnelor și a afișajului.”
Pentru mai multe informații despre gama Kongsberg C Series, vizitați www.kongsbergsystems.com

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
580 views
bookmark icon

Write a comment...