Stiri

Kongsberg Ultimate câștigă prestigiosul premiu Pinnacle Product 2024.

• Bookmarks: 35138


Kongsberg Ultimate  este un sistem de tăiere multi-premiat, după ce a primit prestigiosul premiu PRINTING United Alliance 2024 Pinnacle Product Award – al doilea premiu acordat noii tehnologii într-o lună.
“Am crezut întotdeauna că Ultimate va ridica ștacheta și va stabili noi standarde în producția de carton ondulat”, a declarat Stuart Fox, președinte și CEO al Kongsberg Precision Cutting Systems. “În urma recentului nostru premiu EDP pentru cea mai bună soluție de tăiere în format larg la drupa, primirea premiului Pinnacle Product Award de la PRINTING United Alliance subliniază în continuare inovația tehnică și munca excepțională a întregii echipe Kongsberg în dezvoltarea și lansarea Ultimate.”
,, Kongsberg Ultimate este un salt cuantic în tehnologie”, a spus Stuart. “Prezentându-l în întreaga lume, clienții sunt impresionați de rata sa de accelerație de până la 2,74G și de viteza de tăiere de 168 de metri pe minut, răspunzând provocărilor unice ale producției de volum mare, cu mai multe loturi.
Performanța impresionantă a Kongsberg Ultimate provine din inovațiile tehnice cheie. Noul sistem Kongsberg PrecisionDrive™, cu un motor cu cuplu ridicat, cu o configurație cu cremalieră și pinion, permite viteze de accelerare și tăiere de neegalat. Traversa sa, realizată dintr-un singur filament de carbon, asigură rezistență și îndoire minimă, chiar și sub 50 kg forță de apăsare. Siguranța este îmbunătățită de sistemul de siguranță Kongsberg SmartZone™ cu două zone, care monitorizează împrejurimile mesei, încetinind-o atunci când operatorul este aproape și întrerupând-o atunci când este chiar mai aproape.
“Câștigarea acestui al doilea premiu consecutiv este o realizare incredibilă”, a adăugat Stuart Fox. “Acest ultim succes consolidează poziția Kongsberg PCS ca lider al industriei și subliniază dedicarea noastră față de soluțiile inovatoare care permit companiilor să-și maximizeze potențialul pe o piață în continuă schimbare.”

 

Similar Posts:

35 recommended
comments icon0 comments
0 notes
138 views
bookmark icon

Write a comment...