Stiri

Summa achiziționează Valiani.

• Bookmarks: 15425


 Summa achiziționează Valiani pentru a-și consolida poziția de producător de top în domeniul echipamentelor de finisare .Afacerea va continua ca și până acum și se vor completa reciproc pentru a oferi clienților o gamă și mai largă de soluții de tăiere.
Valiani, cu sediul în Florența, Italia, este un dezvoltator și producător a utilajelor de taiat cu platformă de dimensiuni mici și mijlocii, extrem de fiabili, cu o rețea de distribuție la nivel mondial. Mai mult decât atât. Abordarea lor inovatoare a asigurat compania să crească și pe alte piețe. Recenta mașină de tăiat matriță de alimentare auto Omnia este o soluție automatizată unică pentru piața cartonului ondulat și pliabil, în timp ce noul brand Integra oferă un produs de finisare atrăgător pentru piața Sign & Display.
Nico Valiani, CEO și fiul lui Franco, fondatorul companiei, este entuziast: “În ultimii ani ne-am reînnoit portofoliul complet cu o gamă mai largă de soluții. Acum, acest lucru începe să dea roade cu o creștere semnificativă. Cu toate acestea, știu că există încă mult mai mult potențial. Prin urmare, familia mea și cu mine suntem convinși că a face parte din grupul Summa ne va accelera creșterea și va oferi clienților noștri mult mai multe posibilități. Rămânem fideli valorilor noastre, fiind concentrați pe client și oferind soluții de înaltă calitate”.
“De când au început negocierile, aprecierea mea pentru compania Valiani și produsele sale a crescut din ce în ce mai mult”, a declarat Geert Pierloot, Managing Director la Summa. “Organizația cu linii de producție  în fabrica Certaldo, certificată ISO, este un adevărat exemplu pentru industrie. Astept cu nerabdare sa lucrez impreuna cu Nico si echipa lui. În această fuziune, văd un câștig absolut, deoarece combină punctele forte ale ambelor companii. În timp ce putem contribui la accelerarea creșterii Valiani, portofoliul nostru poate fi extins cu soluțiile Valiani și mai multe piețe pot fi deservite”
Ambele companii vor continua să funcționeze sub numele lor actual de companie și cu echipele de management reale în vigoare.

Similar Posts:

15 recommended
comments icon0 comments
0 notes
425 views
bookmark icon

Write a comment...