Stiri

Un nou parteneriat Fujifilm și Lüscher Technologies.

• Bookmarks: 18440


Fujifilm anunță un nou parteneriat cu  producătorul elvețian de echipamente CTP Lüscher Technologies.
Acordul semnalează angajamentul Fujifilm de a continua să investească în viitorul afacerii sale analogice – în același timp în care împinge limitele cu tehnologiile sale digitale.
Parteneriatul Fujifilm-Lüscher oferă Fujifilm un contract global pentru distribuirea MultiDX de la Lüscher! și Xpose! modele platesetter. Aceste dispozitive proiectate de experți vor aduce o serie de beneficii clienților Fujifilm, etichetelor și ambalajelor.
David Parker, Manager, Analogue Packaging, Fujifilm EMEA, spune: “Lüscher a fost un pionier global în imagistica digitală și au devenit una dintre cele mai respectate companii din domeniu, astfel încât au fost o alegere evidentă pentru noi să colaborăm pentru a ne asigura că oferim clienților noștri analogici cele mai bune soluții tehnologice. Împreună cu opțiunile software RIP HYBRID pe care le avem disponibile, cele trei companii ale noastre care lucrează împreună oferă un amestec unic de expertiză și experiență care va oferi clienților noștri un avantaj real pe o piață competitivă. “
Benedikt Strebel, CEO, Lüscher Technologies adaugă: “Suntem încântați să intrăm în parteneriat cu Fujifilm, un pionier și lider mondial în industria artelor grafice. Lüscher Technologies AG a fost mult timp sinonimă cu precizia, calitatea și excelența în soluțiile de imagistică, iar această colaborare cu Fujifilm va ridica, fără îndoială, ștacheta și mai sus.

Similar Posts:

18 recommended
comments icon0 comments
0 notes
440 views
bookmark icon

Write a comment...