Stiri

Epson lansează imprimante SureColor T-Series pentru aplicații CAD și grafice.

• Bookmarks: 25797


Epson a introdus  o nouă generație de soluții de imprimare în format larg SureColor seria T, de clasă de producție, cu un design inovator și compact. Șase noi modele SureColor seria T 24, 36 și 44 inch sunt programate să se lanseze în acest an cu imprimanta Sure Color T7770D,având  rolă dublă de 44 inch .
Dezvoltate de la zero, toate noile modele Sure Color din seria T includ cel mai recent cap de imprimare Precision Core de 2,64 inch de la Epson, care oferă o calitate remarcabilă a imaginii, permițând în același timp performanțe de viteză mai mare decât modelele din generația anterioară. Noul design industrial compact oferă o amprentă mică pentru mediile de producție limitate de spațiu. Cele mai recente modele încorporează, de asemenea, o serie de caracteristici noi care îmbunătățesc gradul de utilizare și eficientizarea  fluxului de lucru, manipularea media, inclusiv standardul Adobe Embedded Print Engine pentru majoritatea modelelor, capacitatea de rulare dublă, o rolă de preluare încorporată pentru imprimarea roll-to-roll, funcționarea frontală completă, încărcarea automată ușoară a rolelor .
“În mediile de producție de astăzi, am văzut o nevoie tot mai mare de soluții care nu numai că oferă viteze și funcționalități rapide, dar se potrivesc perfect în orice magazin sau birou, chiar dacă spațiul este limitat”, a declarat Jacob Hardin, manager de produs, Professional  Imaging, Epson America, Inc. “Linia de imprimante din seria T este un punct central pentru Epson, cu 13 modele în linie deja. Noile adăugiri oferă performanțe de clasă de producție într-o amprentă mică și vin echipate cu software puternic pentru a satisface nevoile clienților noștri. Construit pe decenii de inovație tehnologică, Epson a proiectat noile soluții de producție Sure Color seria T pentru a ajuta profesioniștii de astăzi să îmbunătățească fluxurile de lucru și să eficientizeze livrarea proiectelor.”
Primul Sure Color T7770D disponibil oferă cele mai rapide viteze de imprimare din clasă.1 Plus, imprimă postere și afișaje POP la viteze de peste 300 mp / oră, CAD și desene tehnice la viteze de clasă de producție de peste 1400 mp / oră.2
Modelul Sure Color T7770D cu rolă dublă de 44 inch ajunge la 6.945 USD  iar stivuitorul opțional de producție de 44 inch. pentru 1.099 USD si vor fi disponibile începând cu T4 2021.

Similar Posts:

25 recommended
comments icon0 comments
0 notes
797 views
bookmark icon

Write a comment...