Stiri

ATT se adună la Bacău pentru ultima întâlnire din 2011

• Bookmarks: 23466


Pe 25 și 26 noiembrie 2011, Bacăul este gazda celei de-a doua întâlniri anuale a Asociației Tipografilor „Transilvania” ATT. Găzduită de tipografia Hecomin Impex din Bacău, ultima reuniune din acest an a membrilor ATT va prilejui în prima zi o serie de prezentări comerciale susținute de reprezentanții unor companii din interiorul asociației și de către firme neafiliate, ultima zi a întâlnirii, cea a Adunării Generale, fiind rezervată primirii de noi membri și dezbaterii unor probleme aflate pe ordinea de zi.

Dintre companiile care vor susține prezentări vineri la întâlnirea ATT de la Bacău se numără Liftcon Graphics, Antalis, Augusta Papier, Baumer HHS (Germania), Carpatgraf, Siko România și bordul de conducere al ATT, pe teme de activități de interes general pentru industria de profil. În aceeași zi, Philip Moris Trading România va organiza o dezbatere deschisă pe tema relației client – tipografie – furnizorul tipografiei.

Rezervată exclusiv membrilor ATT, întâlnirea de sâmbată va include votarea de către Adunarea Generală a primirii în organizație a companiilor care și-au manifestat dorința să adere la ATT: Liftcon Graphics (București), Naroti Machinery (Brașov) și Fabrica de Timbre (București).

(Sursă: ATT)

 

Similar Posts:

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
466 views
bookmark icon

Write a comment...