Eveniment

Standuri mai mari cu 25%

• Bookmarks: 30873


Grup Transilvae, Geko, Sama Consul, Primatehnic si Anemona sunt numai cateva dintre numele mari din industria tiparului care au confirmat prezenta la Print & Sign 2015. Fii si tu protagonist in cel mai mare spectacol tehnologic LIVE!

Vizual Print

Editia din 2015 a Print & Sign (link catre site-ul: www.printsign.ro) debuteaza cu suprafete record. Dupa succesul editiei din 2014, firmele nu numai ca isi confirma si anul acesta prezenta la eveniment, ci solicita suprafete mai mari decat anul trecut, in medie cu 25% si promit standuri spectaculoase!

Grup Transilvae, Geko, Sama Consul, Primatehnic, Anemona sunt numai cateva dintre numele mari din industria tiparului care vor expune la Print & Sign 2015.

Print & Sign 2015, care celebreaza a 13 – a editie, continua sa imbunatateasca an de an livrarea unei audiente de calitate, factori de decizie in procesul de cumparare si ofera expozantilor sansa de a incheia parteneriate cu potentiali clienti. Editia din acest an a singurului targ de tipar si signaletica din Romania are loc in perioada 8 – 11 septembrie, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo. Print & Signeste organizat de EUROEXPO si ROMEXPO si se va desfasura in pavilioanele C1, C2, C4 si C5.

Vizual Pack

Print & Sign – Next Step, Next Level
Dupa atingerea obiectivului de anul trecut, de a organiza cea mai buna editie din ultimii 5 ani a Print & Sign, anul acesta trecem la nivelul urmator in dezvoltarea sectoarelor si instrumentelor de atragere a unei audiente cat mai mari si cat mai bine targetate, implementate in premiera pentru editia din 2014: Megashopul de Aplicatii, Business Match, Visitors Call Center.
Vom mentine insa si instrumentele cu traditie deja, care si-au dovedit eficienta de-a lungul anilor: Premium Clients, prin care vom aduce cei mai importanti clienti pentru dumneavoastra, care vor avea un statut si beneficii de clienti VIP si Print & Sign Party, un eveniment de socializare si networking de amploare, care va aduce impreuna furnizorii, producatorii, agentiile de publicitate si clientii finali.

O noutate absoluta pentru acest an este Expo Conferinta Pack Show, un eveniment dedicat sectorului de ambalaje si etichete din cadrul Print & Sign 2015.

Succesul Forumului Print & Pack, evenimentul conex editiei din 2014 a targului Print & Sign, dar si feedback-ul pozitiv al producatorilor de ambalaje si etichete care au fost expozanti in cadrul Print & Sign, au fost semnale clare ca o Expo Conferinta dedicata acestui sector este miscarea naturala, dar si necesara pentru jucatorii din piata de print care activeaza sau se dezvolta in aceasta directie.

Fii prezent la Print & Sign 2015, cea mai mare platforma de business din industria tiparului, si conecteaza-te cu industria!

Contacteaza directorul de proiect, Anne Istrate, la adresa de e-mail anne.istrate@euroexpo.ro sau la numarul de telefon 0722.649.945

Similar Posts:

30 recommended
comments icon0 comments
0 notes
873 views
bookmark icon

Write a comment...