Default

“Print & Sign” oferă un stand gratuit câștigătorului Cupei Tipografilor Agressione la Fotbal

• Bookmarks: 21389


Euroexpo Trade Fairs se alătură proiectului sportiv Cupa Tipografilor Agressione la Fotbal și premiază echipa câștigătoare a celei de-a II-a ediții cu un stand de 9 metri pătrați la expoziția “Print & Sign” organizată în perioada 21-24 septembrie 2011 la Romaero Băneasa.

Echipa firmei care va câștiga competiția fotbalistică va fi anunțată pe 4 iunie, în urma Marii Finale ce urmează a fi disputată pe terenurile Complexului Studențesc Tei din București. Câștigătorul se va alătura astfel marilor jucători de pe piața tipografică și de producție publicitară prezenți la expoziția din septembrie.

„Suntem încântați să avem susținerea Euroexpo Trade Fairs, organizatorii «Print & Sign». Cupa Tipografilor Agressione la Fotbal se află deja la a doua ediție și ne bucurăm să avem alături nume cunoscute din industrie. După finala din 4 iunie, îi așteptăm pe toți la «Print & Sign», în septembrie, unde vor fi prezenți toți jucătorii mari de pe piață”, a declarat Pavel Cosmin, General Manager Agressione.

La Cupa Tipografilor Agressione la Fotbal s-au înscris 24 de echipe, tipografii cunoscute din București și nu numai, care se vor întrece pe parcursul a două etape, respectiv sâmbătă 28 mai și sâmbătă 4 iunie 2011.

Evenimentul este sprijinit de parteneri importanți precum Sappi, Torraspapel, Printman, Grup Tico România, Siko România, Euroexpo Trade Fairs și „Print Magazin”.

Pentru mai multe amănunte despre Cupa Tipografilor Agressione la Fotbal puteți obține vizitând site-ul www.cupatipografilor.ro

(Sursă: Euroexpo Trade Fairs)

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
389 views
bookmark icon

Write a comment...