Stiri

Print&Sign va avea loc în septembrie 2014

• Bookmarks: 33529


Unicul târg din România dedicat industriei de tipar și signalistică, Print&Sign, se va desfășura în luna septembrie a anului viitor, după cum a declarat într-un interviu acordat revistei Print Magazin directorul general EUROEXPO Trade Fairs, Camelia Buda.

„Cu siguranță târgul Print&Sign va avea loc anul viitor în septembrie. Decizia a fost luată în baza răspunsurilor primite de la expozanți, ținând cont și de faptul că în primăvară se vor desfășura târgurile FESPA și Ipex”, a precizat directorul general EUROEXPO. „Print&Sign a fost un succes încă de la prima ediție din 2002. Ediția din 2013 a fost însă anulată, hotărârea fiind luată în urma discuțiilor dintre organizatori și reprezentanții industriei de profil. Numărul redus de înscrieri, urmare a perioadei economice deosebit de sensibilă pe care o parcurgem, a fost unul dintre motivele care au stat la baza deciziei luate. […]

Redesenăm conceptul târgului în totalitate. Asta facem în această perioadă. Dar important este ca piața de print să reziste. Este o perioadă foarte grea pentru toate industriile și vor urma încă cinci ani grei pentru economia României”, a adăugat Camelia Buda.

Interviul integral cu directorul general EUROEXPO, Camelia Buda, îl puteți citi în ediția tipărită a revistei Print Magazin numărul 41.

 

Similar Posts:

33 recommended
comments icon0 comments
0 notes
529 views
bookmark icon

Write a comment...