Eveniment

Expozitia de tipar revine cu un nou concept

• Bookmarks: 29 • Comments: 1755


Print & Sign, singura expozitie din Romania dedicata industriei de tipar (digital, 3D, offset, flexo) si signalistica te asteapta in perioada 24 – 27 septembrie 2014, in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO. Evenimentul este organizat de EUROEXPO si ROMEXPO si se va desfasura in Pavilionul Central.

visual_print&sign

CONCEPT INOVATOR
Print & Sign aduce in 2014 un set complet de idei noi si un concept inovator care au ca obiectiv explorarea tuturor directiilor din domeniul printului! Prin participarea la targ puteti afla in detaliu cum arata viitorul acestei industrii si cum va puteti adapta schimbarilor prevazute de specialisti. Cele 4 zile de expozitie vor prezenta cele mai noi oportunitati de dezvoltare in diferite segmente de piata, pentru industria de tipar. Targul va reflecta in amanunt adevaratele nevoi ale domeniului pe care il reprezinta, adresandu-se inclusiv clientilor finali.
De asemenea, Print & Sign 2014 isi propune sa implice activ toate segmentele vizate – producatori, agentii, mari consumatori de publicitate – pentru implementarea unei serii de evenimente interactive care sa furnizeze un continut relevant si inspirator pentru reprezentantii industriei. Targul va combina spectacolul expozitional cu o componenta de sine statatoare de evenimente conexe, punand un accent important pe cele mai recente inovatii – in materie de echipamente si aplicatii – din industria de tipar.

PARTICIPANTI LA PRINT & SIGN
La eveniment sunt invitate sa expuna companii producatoare sau distribuitoare de echipamente, consumabile, accesorii, materiale si servicii pentru imprimare:
► digitala, 3D, offset si flexo;
► serigrafie, tampografie, gravura;
► signalistica indoor si outdoor;
► signalistica cu neon/ lumina.
De asemenea, la targ vor fi prezente si companii distribuitoare de echipamente fotografice, papetarie – birotica, dar si publicatii si asociatii de profil.
Vizitatorii targetati sunt reprezentati de:
► case de productie publicitara;
► case de imprimare wide-format;
► case de signalistica indoor si outdoor;
► tipografii;
► producatori de ambalaje;
► producatori de etichete;
► agentii de publicitate (outdoor managers, creative directors, production managers);
► designeri de interior, arhitecti;
► consumatori finali.

Print & Sign se va desfasura in paralel cu Gifts Show, targul de obiecte promotionale, si Expo Plast, expozitia dedicata industriei de prelucrare a maselor plastice din Romania. Evenimentul este sprijinit de Asociatia Producatorilor si Importatorilor din Industria de Publicitate (APIIP) si de Asociatia Tipografilor “Transilvania” (ATT).

Similar Posts:

29 recommended
comments icon1 comment
1 notes
755 views
bookmark icon

One thought on “Expozitia de tipar revine cu un nou concept

    Write a comment...