Stiri

Etichete inovatoare de la Lecta, rezistente la mediul umed

• Bookmarks: 33588


Producătorul de hârtie şi produse de papetărie Lecta şi-a prezentat, la salonul de tehnologii destinate producătorilor de băuturi de la Nuremberg, noua gamă de etichete rezistente la umezeală din gama Metalvac. Specializată în producţia de hârtie specială destinată producerii etichetelor şi ambalajelor flexibile, compania Lecta a prezentat, în cadrul salonului BrauBeviale 2015, desfăşurat în a doua săptămână a lunii noiembrie, în Germania, gama de produse Metalvac.

Gama de hârtie Metalvac de la Lecta este rezultatul unui proces de fabricaţie care include procedura de metalizare sub vid înaintat. În mod special, acest tip de hârtie are aplicabilitate în industria băuturilor. Aceste produse din gama Metalvac pot fi utilizate atât pentru recipientele reciclabile, cât şi pentru cele non-reciclabile. Etichetele realizate din acest material extrem de rezistent la umezeală, pot fi lipite, de exemplu, pe sticlele de bere, apă minerală, sucuri din fructe, alcool, vin şi altele, potrivit publicaţiei Emballages Magazine.
În ceea ce priveşte etichetele autoadezive Adestor din gama „Labels to Celebrate”, prezentate tot de Lecta, acestea au fost astfel concepute pentru a decora sticlele de băuturi spirtoase, dar şi alte recipiente cu băuturi de calitate şi cu finisaje deosebite. De asemenea, Adestor Glitter WS are un finisaj sidefiu strălucitor şi lucios, beneficiind de un tratament anti-umezeală şi anti-mucegai fiind foarte potrivit pentru sticlele de şampanie.
Etichetele Adestor Embossed Martele WS, de la Lecta, au un finisaj gofrat alb reliefat de tip „lovitură de ciocan”, sunt foarte rezistente la umezeală şi pot fi utilizate la sticlele de alcool şi vin. Salonul BrauBeviale 2015 a găzduit 1.500 de expozanţi, fiind vizitat de 37.000 de profesionişti din industria producătoare de băuturi.

Similar Posts:

33 recommended
comments icon0 comments
0 notes
588 views
bookmark icon

Write a comment...