Puncte de vedere

Heidelberg cere măsuri excepționale pentru salvarea tipografiilor

• Bookmarks: 1404526


Președintele director general al companiei Heidelberg solicită  ajutor de urgență pentru toate întreprinderile din sectorul tiparului și ale căror activități sunt afectate de pandemia de Covid-19.

Într-o scrisoare deschisă, Rainer Hundsdörfer, președintele grupului Heidelberg, solicită guvernului federal german să ia măsuri excepționale de urgență pentru salvarea tipografiilor care nu mai pot activa ca urmare a efectelor epidemiei de coronavirus.

„Într-un context deja dificil, industria tipografică se confruntă cu impactul economic enorm al pandemiei coronavirusului”, explică în scrisoarea sa producătorul de mașini de tipărit ofset. Grupul german a anunțat recent un vast plan de restructurare, tocmai pentru o redresare economică și revenire pe profit.

Rainer Hundsdörfer a mai subliniat că această criză afectează nu doar clienții direcți ai companiei pe care o conduce și anume tipografiile,  ci și producătorii de hârtie, furnizorii și revânzătorii de cerneală de imprimare și producătorii de adezivi. El a mai spus că „este nevoie de un ajutor imediat, rapid, adică de bani pentru sprijinirea companiilor germane aflate în dificultate, pentru a putea trece de actualele dificultăți care constau în special în lipsa de lichidități pe termen scurt”.

Heidelberger Druckmaschinen AG este un furnizor de soluții  pentru industria tipografică cu deservește clienți în peste 170 de țări de pe întreg globul. (Romulus Cristea)

Similar Posts:

140 recommended
comments icon0 comments
0 notes
4526 views
bookmark icon

Write a comment...