Default

Comandă mare pentru Heidelberg Elveţia

• Bookmarks: 19715


Schlaefli & Maurer AG, cu sediul în Interlaken (Elveţia), a făcut o comandă mare pentru Heidelberg Elveţia AG. Miezul acesteia este un Speedmaster XL 145 cu cinci culori cu instalaţie de aplicare a stratului acoperitor şi o Suprasetter 145. Aceasta este prima soluţie de format mare de la Heidelberger Druckmaschinen AG (Heidelberg) pentru piaţa elveţiană.

De asemenea, comanda include şi un Speedmaster XL 105-5+L, o maşină de fălţuit Stahlfolder 112, o linie de tăiere automată cu Autojog şi o instalaţie de răsturnare a stivelor de la Polar-Mohr.
Proiectul era în plan de mult timp însă, în procesul de evaluare, au fost efectuate teste identice pe prese de la toţi furnizorii consacraţi. Heidelberg Speedmaster XL 145 a câştigat în cele din urmă datorită performanţelor generale multiple. Faptul că noua presă este bazată pe platforma XL 105, a cărei siguranţă în exploatare a fost dovedită, a dat un nou impuls deciziei clientului. În viitor plăcile vor fi produse pe o maşină Suprasetter 145 care este, de asemenea, prima în Elveţia. Experienţa pozitivă cu Suprasetter 105 şi rezultatele de test ale maşinii de poziţionat plăci de format mare au fost esenţiale în decizia companiei.
Una dintre maşinile de tăiat cele mai moderne din Elveţia de la Polar-Mohr va fi instalată pentru plasarea şi tăierea colilor tipărite. Caracteristicile ei excelente includ maşina de tăiat de mare viteză Polar 155 XT şi periferice ultramoderne cum ar fi instalaţia de aliniere automată Autojog. Noua tehnologie va fi utilizată pentru producţie la noul sediu al Schlaefli & Maurer AG din Uetendorf, pe lângă Thun, din primăvara anului 2010. Investiţia totală este de aproximativ zece milioane de franci elveţieni.

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
715 views
bookmark icon

Write a comment...