Stiri

POLAR-Mohr își extinde portofoliul prin achiziția Dienst

• Bookmarks: 13421


Prin preluarea fabricantului de echipamente auxiliare tipăririi Dienst Verpackungstechnik din Hochheim, compania POLAR-Mohr din Germania își va extinde semnificativ gama de produse. Achiziția celor de la Dienst a fost pregătită în ultimele luni, fiind finalizată recent prin semnarea actelor de vânzare-cumpărare.

Dienst Verpackungstechnik GmbH fabrică echipamente și sisteme pentru ambalarea automată a bunurilor, cunoscute sub numele de mașini de cartonat. Datorită experienței în industrie și pe piața mondială, și împreună cu sistemele și instalațiile foarte interesante din punct de vedere tehnologic oferite de noua subsidiară, POLAR-Mohr anticipează noi oportunități excelente de creștere pe piață.

De la stânga la dreapta: Walter Dienst, fostul proprietar al Dienst Verpackungstechnik, și Alfred Henschel, managing director la POLAR-Mohr, în fața unei mașini de ambalare Dienst

Numeroase companii producătoare de bunuri de larg consum (în special din domeniul produselor alimentare) folosesc astfel de linii de ambalare, de exemplu pentru împachetarea de pizza, batoane de ciocolată, cereale, înghețată sau alte feluri de alimente care intră în cutii formate, la viteze ridicate. Compania are o reputație excelentă în domeniul tehnologiei ambalării, ratele de utilizare a produselor lor continuând de mai mulți ani să fie la cote înalte.

Un argument important în favoarea achiziției făcute de POLAR-Mohr l-a reprezentat situarea fabricii Dienst Verpackungstechnik în aceeași zonă, cea a Rhin-Main-ului.

(Sursă: POLAR-Mohr)

Similar Posts:

13 recommended
comments icon0 comments
0 notes
421 views
bookmark icon

Write a comment...