Stiri

Componente pentru procesare și packaging, un nou eveniment în cadrul interpack 2014

• Bookmarks: 22544


Furnizorii pentru industria ambalajelor își vor prezenta produsele timp de trei zile chiar lângă evenimentul principal

Messe Düsseldorf își extinde oferta în ceea ce privește târgul interpack 2014 introducând o nouă temă de interes, cea a componentelor pentru procesare și ambalare. Evenimentul se va desfășura între 8 și 10 mai 2014, adică în primele trei zile ale celei mai importante expoziții din lume pentru sectorul ambalajelor și industriile conexe de procesare. Târgul este organizat pentru companiile din domeniile motoarelor, tehnologiilor de control și senzori, soft industrial și comunicații, precum și sistemelor complete de automatizare pentru mașinile de ambalat, dar nu numai. Evenimentul îi are în vedere și pe cei implicați în producția de piese și componente de mașini, accesorii, echipamente periferice, component și auxiliare pentru instrumente de ambalat.

“Evenimentul <> extinde gama de oferte pe care le are interpack, care dorește să se adreseze și furnizorilor. Deși furnizorii nu pot expune în cadrul târgului din cauza criteriilor de eligibilitate, ei pot beneficia de pe urma diversității de expozanți de la interpack, în calitatea sa de lider mondial în domeniul târgurilor. De cealaltă parte, expozanții de la interpack trebuie să facă doar câțiva pași pentru a vedea produsele și serviciile furnizorilor lor”, a explicat Bernd Jablonowki, Director interpack.”Ideea de a aduce împreună expozanții de la interpack cu furnizorii lor introducând acest eveniment dedicat exclusiv industriei de ambalare și procesare a fost foarte bine primită de Consiliul Consultativ interpack. Acest organism este compus din companii de top din sector și din cele mai importante organizații germane pentru toate categoriile de produse expuse în show-ul principal.”

Pentru a facilita participarea expozanților în cadrul evenimentului <>, standurile sunt oferite în pachete complete constând în construcția standurilor, mobilier și consum de curent, cu dimensiuni de 9, 12 sau 18 mp. Vizitatorii de la cele două evenimente au acces la amândouă pe baza aceluiași bilet. Companiile interesate se pot înscrie la adresa www.packaging-components.com. Alocarea de spații pentru evenimentul dedicat componentelor a început de la 1 octombrie.

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
544 views
bookmark icon

Write a comment...