Stiri

interpack 2017 bate recorduri încă de anul acesta

• Bookmarks: 13481


 

Ediţie specială destinată conceptului Industry 4.0

Ediţia de anul viitor a cunoscutului eveniment dedicat ambalajelor a înregistrat cea mai mare cerere de spaţii de expoziţie în istoria de 55 de ani a acestuia. La data închiderii procedurilor de înscriere ale acestui târg, care reprezintă cea mai importantă întâlnire din lume dedicată ambalajelor şi industriilor conexe, companiile făcuseră cereri de rezervare pentru spaţiu care depăşeau cu 20 de procente capacitatea normală a celor 19 hale din complexul expoziţional din Dusseldorf. Evenimentul Components, care are loc în acelaşi timp şi care este dedicat ofertelor pentru furnizorii de tehnologie de packaging, va fi şi el rezervat complet, de asemenea, în ciuda faptului că hala ridicată temporar special pentru acesta va oferi de două ori mai mult spaţiu expoziţional decât la premiera evenimentului din 2014.

Industry 4.0, în colaborare cu VDMA

În materie de scop şi acoperire internaţională, interpack reprezintă o platformă fără egal pentru companiile furnizoare de produse şi soluţii pentru tehnologiile de ambalare, procese conexe şi materiale dedicate segmentelor alimentare, ale băuturilor, dulciurilor şi produselor de panificaţie, farmaceuticelor, cosmeticelor, bunurilor de larg consum nealimentare şi industriale. Oferta expozanţilor este dublată de teme speciale şi inovatoare. La interpack 2017, atenţia tuturor va fi îndreptată către conceptul tot mai menţionat de Industry 4.0, cu ajutorul Federaţiei Germane de Inginerie (VDMA). Având un spaţiu special destinat la standul VDMA, show-ul dedicat acestui concept va demonstra cu exemple aplicaţiile pentru maşini de ambalat şi tehnologii de procesare ce vor deschide noi oportunităţi în materie de siguranţă, trasabilitate, copiere, protecţie împotriva contrafacerii, dar şi în ceea ce priveşte ambalarea individualizată.

Innovationparc, eveniment cu temă centrală prevenirea risipei de mâncare

Tema SAVE FOOD, una de mare actualitate astăzi, va fi şi ea din nou în lumina reflectoarelor la interpack 2017. Evenimentul Innovationparc va prezenta strategii şi soluţii de ambalare care permit reducerea de pierderi sau irosiri de alimente. Aici vor fi prezenţi şi câştigătorii competiţiei SAVE FOOD Packaging Awards, organizată de World Packaging Organisation (WPO). Selecţionaţi înainte de interpack, aceştia vor concura unii împotriva celorlalţi pentru premiile WorldStar Awards. Tot în cadrul Innovationparc va exista un forum în cadrul căruia companiile îşi vor putea face cunoscute mai bine soluţiile şi strategiile. Ca şi în 2014, Innovationparc va fi amenajat într-un spaţiu special, între halele 2 şi 3.

Nu în ultimul rând, chiar în prima zi a evenimentului va avea loc cea de-a treia ediţie a congresului internaţional SAVE FOOD, organizat în parteneriat cu organizaţia pentru alimente şi agricultură a ONU (FAO) şi programul pentru mediu al aceluiaşi organism (UNEP).

Următoarea ediţie interpack va avea loc în centrul de expoziţii Messe Dusseldorf din oraşul cu acelaşi nume, între 4 şi 10 mai 2017. Vă reamintim că ediţia precedentă a evenimentului, din 2014, a stabilit la rândul ei recorduri: peste 2.700 de expozanţi şi mai mult de 175.000 de vizitatori. Evenimentul components se va desfăşura simultan, în hala 18, special ridicată pentru acesta, iar toţi vizitatorii de la interpack vor avea acces şi aici.

Similar Posts:

13 recommended
comments icon0 comments
0 notes
481 views
bookmark icon

Write a comment...