Stiri

ComQi a lansat delayMirror, oglinda cu reluare

• Bookmarks: 26457


Reţeaua media ComQi, lider global al administrării de soluţii multimedia şi multicanal pentru spații interioare, a anunţat lansarea unui nou produs inovativ pentru retail: delayMirror. În fapt, delayMirror este o „oglindă video”, care oferă filmări în flux continuu concretizate într-o filmare întârziată, sistemul permițânu-le cumpărătorilor să se vadă cu un decalaj de trei secunde. Dispozitivul îi dă posibilitatea cumpărătorului care încearcă obiecte de îmbrăcăminte într-o cabină de probă să poată vedea hainele probate din toate unghiurile.

În afară de a fi un mod foarte util de a încerca haine noi, sistemul este, de asemenea, o experienţă distractivă pe care cumpărătorii nu o pot experimenta online sau prin intermediul oricărui alt mediu.

Max Stevens-Guille, directorul tehnic al ComQi, declara: „delayMirror este o soluţie interactivă propulsată de ComQi Engage Platform. Când te priveşti în delayMirror este aproape ca şi cum te-ai uita la altcineva – o sosie digitală. Arată ca tine, poartă aceeaşi rochie, dar face ceea ce ai făcut tu cu doar câteva momente în urmă. delayMirror oferă o experienţă magică pentru cumpărători”.

delayMirror a fost dezvoltat de ComQi în colaborare cu John Paul Bichard de la Creative Group Advisor – o companie desprinsă din Interactive Institute din Stockholm – loc unde a și fost inventat acest concept. Sistemul este complet integrat cu platforma ComQi Engage şi este disponibil imediat în întreaga lume.

ComQi va prezenta atât delayMirror cât şi alte soluţii interactive la ISE 2012, o expoziție organizată la Amsterdam, între 31 ianuarie şi 2 februarie

(Sursă: ComQi)

 

Similar Posts:

26 recommended
comments icon0 comments
0 notes
457 views
bookmark icon

Write a comment...