Stiri

Cupa Tipografilor Agressione la fotbal – linia de start

• Bookmarks: 22497


Cu o săptămână înainte de competiția oficială, Agressione Group a organizat joi, 13 septembrie, tragerea la sorți a grupelor de calificare în sferturile de finală ale Cupei Tipografilor la Fotbal 2012, eveniment sportiv pe care îl găzduiește de trei ani încoace. Față de ediția de anul trecut, când la linia de start s-au aliniat 22 de echipe, anul acesta vor concura doar 16 echipe, primele două care vor obține cele mai multe puncte din cele patru grupe de calificări mergând mai departe în sferturile concursului și apoi spre semifinale, finală mică și finală mare.

Numărul mai mic de echipe face ca durata competiției să fie mai scurtă decât la ediția din 2011, meciurile disputându-se pe parcursul a doar două zile – sâmbătă, 22 septembrie, având loc faza grupelor iar duminică, 23 septembrie, având loc meciurile de clasament, finalele, premierea și party-ul.

Regulamentul după care se va desfășura competiția de fotbal va fi cel de fotbal în sală. Câștigătorii locurilor fruntașe de la ediția precedentă a campionatului au fost puși în poziția de cap de serie în fiecare grupă, astfel că anul acesta ne putem aștepta la câteva meciuri-revanșă în fazele superioare ale competiției (dacă, desigur, favoriții se vor califica până acolo). Așadar, grupele sunt următoarele:

 

Grupa A

Gutenberg

Nova Libris

Mega Press

Inform Lykos

 

Grupa B

Tipografia Everest

Sothis Print

Master Print Super Offset

C.N. „Imprimeria Națională”

 

Grupa C

R.A. Monitorul Oficial

Tipografia Real

Pro Reclama

Eurobusiness Group

 

Grupa D

Amma Print

Fabrica de Timbre

Echipa Organizatorilor

Silkat

 

După cum ușor se poate observa din lista echipelor participante de mai sus, la ediția din acest an lipsesc două echipe foarte puternice, cu rezultate remarcabile în 2010 și 2011: Best Print Services și C.N.I. Coresi. Dacă în ceea ce privește echipa Coresi, liderul de sindicat George Opaină (căpitan și portar al echipei) ne-a declarat că tipografia sa nu a primit invitație din partea organizatorilor, Best Print Services a hotărât să boicoteze competiția organizată de Agressione Group în 2012, motivele invocate de conducerea tipografiei bucureștene urmând să fie comentate la începutul săptămânii viitoare într-un articol special.

Odată cu cea de-a III-a ediție a Cupei Tipografilor Agressione la Fotbal, organizatorii au schimbat și locul de desfășurare al competiției, meciurile urmând să fie disputate la Herăstrău Football Club din Șoseaua Nordului, nr. 7-9, București.

Sponsorii ediției de anul acesta sunt Sappi, Printman, Siko Romania, Euroexpo Trade Fairs, Grup Tico și Print Magazin.

Programul desfășurării meciurilor și Regulamentul de joc vor fi publicate în curând pe site-ul Print Magazin și pe cel al Cupei Tipografilor.

 

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
497 views
bookmark icon

Write a comment...