Analiza

De Moș Nicolae Algernon a împodobit bradul alături de copiii Centrului de zi Aurora

• Bookmarks: 21468


Pe 6 decembrie, ziua Sfântului Nicolae și totodată ziua în care cei mici își verifică ghetuțele în căutarea cadourilor aduse de Moș Nicolae, echipa Algernon a mers la Centrul de zi Aurora unde a împodobit bradul alături de copii și unde Moș Nicolae a sosit încărcat de daruri pentru aceștia.

Centrul de zi Aurora reprezintă o structură educativă pentru copiii cu dizabilități neuromotorii grave, serviciile sale fiind destinate celor care care nu reușesc să atingă, în cadrul învățământului obișnuit, un nivel de educație corespunzător vârstei. Aici este locul unde familia gasește ajutor, consiliere și îndrumare în problemele legate de dizabilitatea copilului, devenind totodată locul în care părinții se pot întâlni pentru a discuta problemele comune.

Copiii și personalul Centrului de zi Aurora sunt prieteni vechi ai echipei Algernon, ne cunoaștem foarte bine și suntem împreună la evenimentele importante.
De 1 iunie, specialiștii Algernon le-au făcut o bucurie celor mici decorând în întregime Centrul cu folii ornamentale, creând o ambianță caldă, prietenoasă și organizând o petrecere pe care copiii și-au amintit-o cu drag când i-am revăzut de Moș Nicolae.

În ziua specială de 6 decembrie, am intrat în magicul spirit al sărbătorilor de iarnă, fiecare copilaș, profesor și membru al echipei Algernon participând la decorarea bradului, așezând un globuleț al speranței și totodată un zambet pe chipul fiecărui copil. Moș Nicolae a fost și el prezent dăruind din inimă fiecărui copil un cadou și primind în schimb poezii, cântecele, felicitări și un zâmbet larg care face mai mult decât o mie de cuvinte.

Atâtea povești triste și totuși atât de multă bucurie și împlinire regăsești atunci când ești în mijlocul acestor micuți. Copleșiți de probleme, dar totuși inimi de copii, veseli și plini de viață, cu o mângâiere blândă și un zâmbet nevinovat, acești copii sunt un exemplu de voință și este imposibil să nu îți dorești să petreci cât mai mult timp cu ei sau să îi revezi.
Bucuria, fericirea și lumina din ochii lor au răsplătit din plin inițiativa Algernon de a întinde o mână de ajutor celor care au atâta nevoie.

Pentru a vizualiza pozele de la acest eveniment va invitam să accesaţi http://www.folii-adezive.ro/evenimente.php?eid=41.

Calea inițiativelor este deschisă pentru oricine dorește să ofere ajutor copiilor din Centrul de zi Aurora. Toți cei care vor să ofere o mână de ajutor, îi pot vizita pe acești micuți la Centru sau pot face o donație pe care ei o vor răsplăti dăruind veselia și toată dragostea lor. Donațiile se pot face în contul RO42 BRDE 441S V145 4880 4410 – BRD Sucursala Carol (ASCHFR – Filiala București – Centrul de zi Aurora; CIF: 5110799).

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
468 views
bookmark icon

Write a comment...