Stiri

Domino va exploata la Ipex trendul crescător al etichetelor digitale

• Bookmarks: 23523


Conform datelor furnizate de statisticile industriilor tipografice, piaţa de tipar a etichetelor digitale tinde să se tripleze până în 2015, o oportunitate pe care specialistul în echipamente de marcare şi codare Domino Printing Sciences să-şi anunţe lansare în domeniul maşinilor digitale de imprimare full-color pentru producţia etichetelor.

Domino va lansa cu ocazia Ipex prima sa presă de tipar color a etichetelor ca rezultat al înfiinţării recente a noii sale divizii de tipar digital. Pentru cei care vor lua parte la evenimentul expoziţional de la Birmingham, Domino le va oferi ocazia de a vedea în premieră maşina de tipar digital N600, model care poate fi adaptat imprimării cu cerneală albă a etichetelor transparente.

Echipamentul va putea tipări substraturi cu o lăţime a rolei de 333 mm, la o viteză de 50 m pe minut şi o rezoluţie de 600 dpi. Iniţial maşina va funcţiona pe baza de cerneluri UV, însă responsabilii Domino au declarat că există şi o opţiune pentru imprimarea cu cerneluri pe bază de apă.

Similar Posts:

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
523 views
bookmark icon

Write a comment...