Stiri

Durst vine cu tehnologii noi la LabelExpo

• Bookmarks: 11398


 

Durst Group, producător de tehnologii de imprimare digitală și producție, va folosi standul C45 din Hala 7 de la Labelexpo , în perioada 11-14 septembrie 2023, pentru a introduce tehnologia revoluționară Durst Hawk Eye ,ce utilizează viziunea computerizată și inteligența artificială. Conceput pentru a asista operatorii și pentru a automatiza calitatea imprimării, în plus, reduce semnificativ timpul de configurare și pierderile, ceea ce duce la creșterea eficienței .

“Durst Hawk Eye schimbă  jocurile  în industria de imprimare digitală”, spune Martin Leitner, manager de produs al Durst Group. “Această tehnologie va crește considerabil productivitatea și eficiența, dar, mai important, clientii nostri vor reduce costul consumabilelor și amprenta de carbon . Suntem încântați să introducem această soluție inovatoare pe piață și să oferim informații exclusive în timpul Labelexpo. Echipa noastră de experți va fi la îndemână pentru a oferi demonstrații personalizate, pentru a răspunde la întrebări și pentru a discuta despre modul în care soluțiile noastre pot revoluționa operațiunile de imprimare ale clienților.”

În plus, Durst Group își extinde portofoliul de cerneluri  cu noul set LED Tau RSC. Noul set de cerneluri, disponibil în culorile CMYK, opțional portocaliu, violet, verde și alb, crește încă o dată atractivitatea portofoliului de echipamente Tau RSC. Prin reducerea semnificativă a consumului de energie în timpul funcționării și prin eliminarea modificărilor frecvente ale lămpii UV ,costul total al deținerii echipamentelor  Tau RSC devine și mai atractiv. Cernelurile vii creează un spațiu de culoare imens, permițând reproducerea precisă a culorilor importante ale mărcii.

Similar Posts:

11 recommended
comments icon0 comments
0 notes
398 views
bookmark icon

Write a comment...