Default

Epson – a lansat o noua serie de echipamente P.O.S.

• Bookmarks: 20447


Epson, lider la nivel mondial în realizarea de produse inovatoare în domeniul imaginii (imprimante, proiectoare şi LCD-uri), a lansat o noua serie de echipamente P.O.S. (Point Of Sales), concepute pentru imprimarea rapida a chitantelor, retetelor, etichetelor, cupoanelor sau afişelor la preturi avantajoase. Noua imprimanta pentru etichete TM-C3400 este conceputa pentru listarea color a etichetelor şi a retetelor la un nivel avansat de claritate, necesar în domeniul medical, iar cu ajutorul noului Epson Discproducer™ PP-100N pot fi listate şi scrise C.D.-uri şi D.V.D.- uri cu o singura operatiune, fiind optimizat şi pentru functionarea în retea. „Fiind unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente P.O.S. pentru sectoarele comerciale şi industriale, Epson lanseaza constant solutii noi, venind în întâmpinarea clientilor care urmaresc sa îşi maximizeze valoarea adaugata”, explica Leonard Beckmann, New Market Development Manager Epson Europe B.V. De mentionat ca echipamentele au fost prezentate în cadrul târgului pentru solutii PoS Euro CIS, care s-a desfaşurat la Düsseldorf, Germania, în perioada 10-12 februarie 2009.

Imprimanta cu patru culori pentru etichete TM-C3400

Cererea de etichete şi de retete în format color este în creştere în tot mai multe domenii, nu doar în cel farmaceutic şi în cel medical. Epson TM-C3400 listeaza rapid pe o varietate de materiale, formate şi suprafete, pastrând costurile la un nivel scazut. Cu ajutorul noului echipament, etichetele şi retetele pot fi personalizate prin listarea color a elementelor specifice. Cerneala Epson garanteaza o durabilitate extinsa a imprimarii întrucât aceasta este realizata cu cerneala rezistenta la pete şi la decolorare.

Epson Discproducer™ PP-100N optimizat pentru retea

Cu ajutorul noului echipament Epson Discproducer™ PP-100N, acum optimizat pentru functionarea în retea, datele şi etichetele create pe calculator pot fi scrise şi listate pe C.D.-uri şi D.V.D.-uri în mod automat. Echipamentul este conceput pentru laboratoarele foto şi profesioniştii care au nevoie de scrierea şi imprimarea rapida a unui numar mare de exemplare. Pâna la 100 de C.D.-uri şi D.V.D.-uri pot fi realizate într-o singura operatiune la o calitate exceptionala a printului. Sistemul de productie folosit de Discproducer™ PP-100N beneficiaza de experienta Epson din domeniile roboticii şi imprimarii profesionale.

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
447 views
bookmark icon

Write a comment...