Stiri

Epson a lansat primul proiector 3LCD HD-Ready cu adaptor pentru iPod

• Bookmarks: 16420


Folosind experiența sa de lider al pieței de videoproiectoare, Epson a creat primul proiector home cinema 3LCD HD-Ready prevăzut cu docking station pentru iPod. Utilizatorii nu vor mai avea nevoie să descarce aplicații sau să atașeze alte dispozitive, fiind suficient să-și conecteze iPod-ul, iPhone-ul sau iPad-ul la docking station pentru a avea acces la filmele, fotografiile sau muzica preferată.

Prin difuzoarele încorporate de 10 W, Epson MG-850HD este capabil să redea muzică, filme și fotografii, precum și programe TV și filme de lungmetraj descărcate de pe iTunes, la scara unei proiecții cinematografice de mari dimensiuni, care poate ajunge la 7.62 m. Posibilitățile variate de conectare permit redarea de conținut preluat de la Blu-ray, DVD, PC, TV și surse pentru jocuri.

Grație celor mai noi tehnologii Epson, noul model oferă o luminozitate pe alb și pe culoare de 2.800 lumeni și o rată de contrast de 3.000:1, pentru a asigura imagini de înaltă calitate, chiar și în lumina diurnă. Tehnologia 3LCD oferă imagini clare, strălucitoare, care nu afectează ochii.

Funcția „plug and play” permite utilizatorilor să instaleze și să folosească proiectorul imediat, extrem de simplu. Oricare ar fi unghiul în care este așezat videoproiectorul, datorită cursorului pentru reglarea keystone pe orizontală, proiecția poate fi ajustată pentru o imagine dreaptă și corectă.

Epson MG-850HD va fi disponibil din luna noiembrie 2011.

(Sursă: Epson România)

Similar Posts:

16 recommended
comments icon0 comments
0 notes
420 views
bookmark icon

Write a comment...