Stiri

Epson reduce costurile signaleticii cu noua imprimantă de 64 inch super-economică

• Bookmarks: 20427


Epson lansează imprimanta SureColor SC-S30610 la Fespa Digital 2012, târg desfășurat între 21 – 24 februarie 2012 la Barcelona, noul model de 162.6 cm cu patru culori și alimentare din rolă fiind menit să stabilească un nou record de preț/calitate. Creat pentru a oferi printuri de cea mai bunã calitate fără a dăuna mediului înconjurător, la cel mai mic cost de exploatare, SC-S30610 permite firmelor de producție publicitară și signaletică, copy shop-urilor și centrelor dedicate reproducerilor de artă, să își extindă gama de servicii.

SC-S30610 poate produce diverse tipuri de signaletică grafică, de la postere, semne, bannere, panouri backlit și medii de tip POS (pentru punctele de vȃnzare) pȃnă la materiale colantabile pe vehicule, decorațiuni interioare și display-uri pentru târguri și expoziții. Noul model poate imprima pe o mare varietate de suporturi de tipar, permițȃnd utilizatorilor să tipărească la costuri reduse și în condiții de durabilitate ridicată pe vinil, PVC, film transparent, hȃrtie foto și diverse materiale de tip banner.

Richard Barrow, senior product manager la Epson Europe, apreciază că „SC-S30610 este extrem de ușor de instalat. Alimentarea cu role de media, de obicei operată de două persoane, poate fi făcutã de un singur operator, grație unui scripete special creat în acest scop. Tensionarea hȃrtiei, realizată de obicei din zona frontală, poate fi controlatã acum atât din fața cȃt și din spatele imprimantei, astfel încȃt utilizatorul economisește din timpul de instalare și poate maximiza productivitatea.”

Tehnologia capului de printare Micro Piezo asigură operarea fără sincope și fără griji, reducȃnd la minimum mentenanța și maximizȃnd timpii de producție. Volumele mari de tipărire sunt manevrate cu usurință, cu viteze de tipărire de la 7,3 m2/h (pentru postere de interior) pȃnã la 29,4 m2/h (aplicații de tip banner), în funcție de modul de tipărire. În plus, imprimanta poate tipări la calitate maximă, rezoluția 1.440 x 1.440 dpi.

În plus, Epson a dezvoltat un nou tip de cerneală – Epson UltraChrome GS2 – creată pentru a oferi rezultate optime împreună cu noua generație de capete de printare TFP. UltraChrome GS2, varianta îmbunătățită a cernelii UltraChrome GS folosită de imprimanta Epson Stylus Pro GS6000, conține o formulă specială a nuanței galben care face ca printul să reziste o perioadă mai îndelungată în condiții de expunere prelungită la lumină. Cerneala UltraChrome GS2 nu are miros, nu conține nichel și nu necesită ventilare, permițȃnd folosirea modelului SC-S30610 în orice mediu, inclusiv într-un birou.

Costurile și impactul asupra mediului sunt semnificativ reduse grație certificării ENERGY STAR privind consumul de energie electrică.

Modelul Epson SureColor SC-S30610 va fi disponibil în Romȃnia începând din luna martie 2012 la prețul de 14.995 euro. În cadrul unei promoții valabile pȃnă la sfȃrșitul lunii martie, clienților care vor comanda acest echipament li se va returna suma de 1.000 euro după livrarea imprimantei.

(Sursă: Epson România)

 

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
427 views
bookmark icon

Write a comment...